hel kylling

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.300 visninger
10 svar
0 synes godt om
4. januar 2013

hannetheis

Profilbillede for hannetheis
Hvad laver i af en hel kylling og hvor mange dage rækker det.
Vi er 2 voksne og 2 mindre børn.
Kom gerne med opskrifter

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

4. januar 2013

B&J

kylling i cola

kylling i fad

hele kylling med citrone MUMS

kylling i karry

tarteletter med en hel kylling

 

 

Anmeld

4. januar 2013

Kief31

Vi er to voksne og to børn..
Kyllingesalat, en-to dage.
Paprikakylling, sådan noget sammenkogt med ris til, rækker to dage.
Gammeldags kyllingsteg, rækker en dag.
Kylling og grøntsager i stegeso, en-to dage.
Kylling i karry, to dage.
Grillkylling i ovnen og pommesfrites, en dag.
Høns i asparges tarteletter en-to dage.
Hønsekødssuppe, to dage.

Anmeld

4. januar 2013

hannetheis

Profilbillede for hannetheis
B&J skriver:

kylling i cola

kylling i fad

hele kylling med citrone MUMS

kylling i karry

tarteletter med en hel kylling

 

 



Kylling med citron er det bare citron du marriner kyllingen med eller hvordan laver du det

Anmeld

4. januar 2013

B&J

hannetheis skriver:



Kylling med citron er det bare citron du marriner kyllingen med eller hvordan laver du det



Jamen jeg putter citroner inden i den halve også citron skiver oven på den det smager bare så godt og lidt salt så citronsaften trækker ind i kødet og skindet MUMS....

men man kan også tage en sennep også honning og marriner den med hold nu op det er godt

Anmeld

4. januar 2013

hannetheis

Profilbillede for hannetheis
B&J skriver:



Jamen jeg putter citroner inden i den halve også citron skiver oven på den det smager bare så godt og lidt salt så citronsaften trækker ind i kødet og skindet MUMS....

men man kan også tage en sennep også honning og marriner den med hold nu op det er godt



Tak det vil jeg prøve

Anmeld

4. januar 2013

B&J

hannetheis skriver:



Tak det vil jeg prøve



håber det er noget i kan lig for det smager så godt og super friskt

Anmeld

4. januar 2013

Muhmi

Gammeldags kogt kylling, med kogte kartofler, brun sovs, salat (bare iceberg skåret groft) og gammeldags dressing (fløde m. eddike og sukker) Nuuuum!!  Og af resterne af kyllingen kan man så lave hønsekødssuppe dagen efter

Kylling i karry

Kylling m. citron

 

 

Anmeld

4. januar 2013

lucas<3

hel kylling med dåse i rumpen i ovnen/ grill..

kylling i cola
kylling i karry

tarteletter harry

suppe

kylling i fad

 

Anmeld

4. januar 2013

StineW79

Profilbillede for StineW79

Gammeldags ovenstegt kylling, med ris, brun sovs og hjmmelavet agurksalat.. Spiser ca det halve af kyllingen.

Dagen efter tarteletter. 

Hønsesalat. 

Suppe. Vh stine

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.