Forret til dåb...

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

3. januar 2013

MorTilEnPrinsesse

Mettefpigen skriver:

Bruchetta, carpaccio, tunmousse, fisk f.eks. Helleflynder, suppe.



Mmmm. bruchette er fantastisk.. tak, det er noteret! 

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

3. januar 2013

Rannvaen

Hvad med hummer eller hummersuppe? Det er altid en klassiker! 

Anmeld

3. januar 2013

Mettefpigen

MorTilEnPrinsesse skriver:



Mmmm. bruchette er fantastisk.. tak, det er noteret! 



Jaa det er :-) lavede det også lige for et par dage siden..

Anmeld

3. januar 2013

Bertris

MorTilEnPrinsesse skriver:

Kom med ideer til forret til barnedåb.. 

Vi mangler ideer.. 

 



Vi har snakket om at tage tartelletter med fyld som forrest 

Anmeld

3. januar 2013

Carina:-)

Snehund skriver:

Fisketallerken (røget laks og krebsehaler i cremefraice-dressing) med rødløgskompot hjemmebagt knækbrød, det lavede jeg til forret til nytår.

Hvis du er interesseret i opskrifter, så giv endelig lyd



Jeg er int i opskrifter 

Anmeld

4. januar 2013

Snehund

Carina:-) skriver:



Jeg er int i opskrifter 



I det hele eller?

 

Anmeld

4. januar 2013

bøllen

Leneur skriver:



Jeg lavede en spinatroulade med røget laks som forret til nytår og den er bare god. Opskriften kan findes på dk-kogebogen.dk.



Fik vi til min niece s barnedåb , mums og jeg er normalt ikke fiske spiser. Men det smager virkelig godt

Anmeld

5. januar 2013

Carina:-)

Snehund skriver:



I det hele eller?

 



ja tak 

Anmeld

5. januar 2013

Snehund

Snehund skriver:



I det hele eller?

 



Rødløgskompot: http://aksig.dk/kogebog/fisk/hellefisk_paa_roedloegskompot/index.htm

(Brugte denne gang røget laks, men hellefisk er også godt - det smager mere salt).

Knækbrød: http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=28223 (lælre med birkes ovenpå)

Krebsehaler i cremefraicedressing:

Cremefraise 9% fedt ca 2½ dl

Lidt øko citronskal ca 2 tsk

Frisk dild - en god top

1 tsk Dijon sennep

Salt/peber

Blandes - mængden reguleres efter smag og behag

Heri kommer man krebsehaler, efter lagen er hældt fra (hvis det er dem man køber tilberedte i supermarkedets køledisk)

Nam, nam!

 

 

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.