heaven skriver:
Ja tak, endelig - alt inspiration kan bruges
Jannie
Svinefilet kan du få marineret, jeg steger den på panden i ca 20 min, mine flødekartofler laver jeg sådan her:
Kartofler
1 pænt løg
3 spsk ketchup
1/2 l fløde (evt 1 liter)
Oregano
Skræl og skær kartofler i skiver, læg dem i et fad i ca 3-4 lag (alt efter hvilket fad du bruger. Skær løget i fint ud og spred dem over kartoflerne. Pisk fløde og ketchup sammen, brug 3 spsk ketchup til 1/2 l fløde, og put til sidst oregano i. Hæld det over kartoflerne så det dækker, og bland det sammen. Giv det ca 45 min, på 200g. Tag en enkelt kartoffelskive og smag om de er færdige. Det lyder nok ulækkert med ketchup i men det giver det bare en lille pift :-)
Skinkestegen putter jeg i et fad med lidt vand i ovnen. Tit står det på pakken :-) andre opskrifter? :-)
hvis det skal være med kylling kan du evt købe nogle kyllinge fileter, åbne dem lidt op og fylde pikantost i og stege dem på panden. Evt få spaghetti og bearnaise sauce til (smager faktisk rigtig godt)
Anmeld