Hvad med chokoladefondant med hindbær coulis og evt. en bailyes is?
Ellers er chokoladefondue jo også lækkert og noget man kan sidde og hygge med
Her er opskriften på chokoladefondant

Ca 10 stk.
200 g 70% kakao chokolade
200 g smør
80 g past. æggeblommer
200 g past. hele æg
120 g sukker
60 g mel
Lidt smør og mel til at smøre formene i
Vi brugte engangs aluforme fra Metro, det er ikke så godt at lave dem i silikone, da der er stor risiko for at man maser dem, når man tager dem ud

Smør og chokolade smeltes ved lav varme i et vandbad
Æg og sukker piskes sammen til sukkeret er opløst.
Chokoladeblandingen vendes i æggemassen.
Melet sigtes og vendes i dejen.
Formene smøres med fedtstof og drysses med lidt mel.
Formen fyldes med 80-90 g i (vi havde 85 g i hver)
Fryses (så de kan sagtens laves i god tid)
Kagerne bages i en 220 grader varm ovn. De sættes frosne ind i ovnen og skal have 11-13 minutter (vi gav dem 11 minutter) men det kommer jo an på ovnen
Anmeld