Fondue

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.460 visninger
4 svar
0 synes godt om
28. december 2012

An&Jo

Er der mon nogen herinde der har fået/lavet fondue før??

Vi har snakket om at det skal serveres nytårsaften (vi skal spise her og så videre til en kammerat der holder fødselsdag) men vi har aldrig selv lavet det før, så vi ved ikke lige helt hvad der skal til..

Vi har en fondue til at stå som aldrig har været brugt, og nu er det altså på tide, så kom med tips til hvordan man gør..

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

28. december 2012

Najsen

Det er meget simpelt

Du bruger husholdnings sprit til at "tænde op" med (neden under den).

Så kan du vælge forskellige ting at hælde i gryden, nogen bruger olie, hvilket jeg personligt synes gør maden meget fed, man kan også bruge forskelligt bouillion (okse, hønse, grønsags) hvad man synes passer bedst

Og så er det bare at vælge alt det kød i kunne tænke jer, skære det ud i mundfuldstørelse, oksekød, kylling, svin, cocktailpølser, bacon. Ved siden af en masse lækre salater og grønsager

Anmeld

28. december 2012

Hullabullabulla

An&Jo skriver:

Er der mon nogen herinde der har fået/lavet fondue før??

Vi har snakket om at det skal serveres nytårsaften (vi skal spise her og så videre til en kammerat der holder fødselsdag) men vi har aldrig selv lavet det før, så vi ved ikke lige helt hvad der skal til..

Vi har en fondue til at stå som aldrig har været brugt, og nu er det altså på tide, så kom med tips til hvordan man gør..



Du kan lave alverdens ting i en fondue.. Her plejer vi at have forskelligt kød i tern, cherrytomater, løg, champignoner og øvrigt grønt som kan koges/steges og så med en lækker pastasalat og flutes til..

vi har også prøvet at have 2 fonduer hvor der var olie i den ene ig rødvin i den anden (stor succes)

Anmeld

28. december 2012

Bella89

Vi skal selv have det til nytår
Her hjemme bliver det spist med : kalvekød i tern, svinekød i tern, kylling i strimler og pølser ( delt i små stykker ) med bacon om. Nogle i familien elsker at putte Champions i også.
Vi bruger rafinol ( tror jeg det staves ) og eller svinefedt.
Vi skal have kartofler og rødvinsovs med salat og brød til.

Godt nytår

Anmeld

28. december 2012

An&Jo

tak for svar..

Tror jeg har nogle ideer til det så..

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.