Kan vaniljekrans erstattes med oli istedet smøre?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

562 visninger
4 svar
0 synes godt om
1. december 2012

dollygirl

Hjælp piger ? Er ved at bage vaniljekrans men mangler smøre . Ka jeg bruge olivenolie ? Eller vegetable Oil?

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

1. december 2012

tarkoflen

lillepuller skriver:

Hjælp piger ? Er ved at bage vaniljekrans men mangler smøre . Ka jeg bruge olivenolie ? Eller vegetable Oil?



Jeg tror ikke det bliver godt, men hvis du endelig skal prøve, så tror jeg du skal bruge vegetabilsk olie, en olivenolie smager meget kraftigt!

Men jeg ville helt klart vælge smør

Anmeld

1. december 2012

L&V

lillepuller skriver:

Hjælp piger ? Er ved at bage vaniljekrans men mangler smøre . Ka jeg bruge olivenolie ? Eller vegetable Oil?



Nej det kan du ikke

Anmeld

1. december 2012

Mor og meget mere

Profilbillede for Mor og meget mere

De kommer ikke til at smage "rigtigt" - og nok heller ikke særligt godt. Smør fungerer ikke kun som fedtstof i småkager, men også som smagsgiver. 

Anmeld

1. december 2012

Muhmi

Nej... Det er ikke kun for smag at man bruger smør, det er også for konsistensen....

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.