Din bedste brunkageopskrift...

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

637 visninger
6 svar
0 synes godt om
24. november 2012

FamilenStorm

Hejsa derude...

Så skal der bages julekager med prinsessen... Har aldrig bagt julekager før

Tænker vi skal lave kagemænd og koner og andet sjovt ud af brunkagedejl..

Så kom med din bedste opskrift som ikke kræver den store erfaring

På forhånd tak

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

24. november 2012

FamilenStorm

Der må da være nogle der har en lækker opskrifts

Anmeld

24. november 2012

An&Jo

jeg har lige fået amos julebagebog, og der regner jeg med at finde hvad jeg skal bruge..

Den koster 30kr i føtex hvis det var noget..

Anmeld

24. november 2012

Ploffer

FamilenStorm skriver:

Der må da være nogle der har en lækker opskrifts



1½ tsk potaske
½ dl vand

250 g smør eller margarine
200 g mørk sirup
200 g sukker
500 g hvedemel
10 g kanel
5 g stødt nellike
5 g stødt ingefær
75 g hakkede, smuttede mandler

Potasken opløses i vandet. Smør, sirup og sukker smeltes sammen, tages af varmen og potasken røres i. Afkøl til massen er lunken. De øvrige ingredienser blandes godt og æltes sammen med sukkermassen. Lægges i køleskabet natten over.

Dagen efter æltes dejen godt igennem, rulles ud til 3-4 mm. og udstikkes som man ønsker. Bages ved 180 grader i ca. 10 minutter

Anmeld

24. november 2012

FamilenStorm

An&Jo skriver:

jeg har lige fået amos julebagebog, og der regner jeg med at finde hvad jeg skal bruge..

Den koster 30kr i føtex hvis det var noget..



Fandt deres på nettet.. De ser nu også rimelige lækre ud :-)

Anmeld

24. november 2012

FamilenStorm

Ploffer skriver:



1½ tsk potaske
½ dl vand

250 g smør eller margarine
200 g mørk sirup
200 g sukker
500 g hvedemel
10 g kanel
5 g stødt nellike
5 g stødt ingefær
75 g hakkede, smuttede mandler

Potasken opløses i vandet. Smør, sirup og sukker smeltes sammen, tages af varmen og potasken røres i. Afkøl til massen er lunken. De øvrige ingredienser blandes godt og æltes sammen med sukkermassen. Lægges i køleskabet natten over.

Dagen efter æltes dejen godt igennem, rulles ud til 3-4 mm. og udstikkes som man ønsker. Bages ved 180 grader i ca. 10 minutter



Tusind tak :-) og de skal kun stå på køl 1 døgn??

Fandt nogle opskrifter hvor det er 2 døgn bahar jeg da slet ikke tålmodighed til

Anmeld

24. november 2012

Ploffer

FamilenStorm skriver:



Tusind tak :-) og de skal kun stå på køl 1 døgn??

Fandt nogle opskrifter hvor det er 2 døgn bahar jeg da slet ikke tålmodighed til



De kan selvfølgelig godt tåle at ligge meget længere, men jeg lader dem kun ligge natten over Jeg har nemlig heller ikke tålmodig til at vente for længe

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.