Chili skriver:
Hej piger
Jeg fik lige helt vildt lydt til chokolademousse! 
Så sad og kiggede rundt på nettet for at finde en god opskrift.
Men der er så mange forskellige! Så hvordan ved jeg lige den jeg laver, ER DEN BEDSTE!
Så derfor ville det hjælpe, hvis i gad komme med jeres bedste opskrift, så jeg kan få den perfekte mousse, på forhånd tak 
Denne her er virkelig lækker
- jeg er kritisk, når det handler om chokolademousse!!
4 portioner:
175 g. hakket mørk chokolade (den fra Netto er fin)
4 spsk stærk sort kaffe eller vand
4 æg, delte
15 g. smør
1 spsk rom eller 1/2 tsk vanilliesukker (jeg bruger vaniliesukker)
3 spsk. sukker
Opvarm chokoladen sammen med kaffe eller vand under omrøring til den er smeltet (vandbad). Lad den simre til den er blevet tykkere, men stadigvæk glider af skeen. Tag den af varmen og pisk æggeblommerne i ét ad gangen. Pisk smør og vanilliesukker/rom i. Lad blandingen stå til den er lunken.
Pisk æggehviderne stive. Tilsæt sukker og fortsæt med at piske i 30 sek. til en let marengs. Vend hviderne ned i chokoladeblandingen. Fordel massen i skåle eller glas og stil dem på køl.
Pyntes evt. med flødeskum eller andet?
Velbekomme
Anmeld