MortilMogL skriver:
Hvordan laver i en lækker flødesovs til koteletter i fad ? 
Det skal vi faktisk have i aften.
Jeg starter med at stege kotteletterne, krydret med salt og peber, ikke helt gennemstegt, bare let på hver side.
Så ligger jeg dem i et ildfast fad, og der skal sovsen ovenpå.
Sovsen laver jeg ved først at stege noget bacon og løg (Eller/plus porrer) Så er det lidt forskelligt hvad jeg ellers kommer i. I aften bliver det rød peber. Det får lov at stege lidt sammen, og så hælder jeg fløden i, og kommer derfeter en boullion terning el to i. Jeg krydrer det efter hvad jeg lige har lyst til. Som regel bare lidt salt og peber, og evt. en lille smule karry. Det skal ikke smage af karry.
Jeg bruger madlavningsfløde, da det ikke skiller på samme måde som alm. fløde. samtidig er der lidt stivelse i, så jeg ikke behøves at jævne sovsen.
Nå man alle de ting rørt sammen i en gryde, og når det har stået lidt, hælder jeg det over kotteletterne og så i ovnen, mens risene koger.
Det var vist en længere smørre.
Anmeld