Her er min kærestes livret (eller i hvert fald én af dem

)
Den er rigtig god!
Pasta med skinke, champignoner og tomat i en cremet sauce
4 personer
Ingredienser
300 g pasta
200 g skinke i tern
150 g champignoner
100 g tomater
1 løg
1,5 dl fløde 13 %
3 spsk olivenolie
Persille
Salt og peber
Friskrevet parmesan
Tilberedning
Pastaen koges al dente i rigeligt vand tilsat lidt salt
Tomaterne flåes (i kogende vand i ca. 1 minut)
Skinke skåret i tern, champignoner i skiver og tomater skåret i små tern samt løget, der hakkes, svitses i olivenolien.
Derefter tilsættes hakket persille og fløde.
Smag til med salt og peber.
Anretning
Bland den friskkogte, afdryppede pasta med de øvrige ingredienser. Hvis man vil have saucen lidt tykkere, kan man lade den koge med pastaen et kort øjeblik. Riv frisk parmesan over retten.
Anmeld