Opskrift på nem pastaret søges...

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

7. november 2012

SukkerDronning

Lady og vagabondens hofret, den er god Det er det første der kommer frem hvis du googler det, det er Sif Orellana der har lavet den, btw alle hendes opskrivter er geniale.. Kan desvære ikke linke.

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

7. november 2012

ekebiv

Herhjemme er ungernes livret "spinatpasta". Jeg koger noget pasta, form underordnet, blander det med optøet hakket spinat og revet ost og så en tur i ovnen til osten er smeltet. Vi plejer at få en eller anden form for kylling til, cornflakes paneret, fyldt (med pesto og semidried tomatoes, pinjekerner) eller hvad vi nu har lyst til.

Anmeld

7. november 2012

bøllen

Nitz - <3 David skriver:



Jeg lavede denne pastaret igår:

http://www.arla.dk/opskrifter/Pasta-med-kodboller/

Det smagte super godt ..



Mmm det ser lækkert ud, den hapser jeg lige

Anmeld

7. november 2012

Roselil

Profilbillede for Roselil

Frisk båndpasta

modne cherrytomatater, hvidløg olivenolie og masser af frisk basilikum. Tomaterne stegekoger med hvidløg, når de er mørnet let tilsættes hel eller hakket frisk basilukum, det skal lige falde sammen så er det færdigt

Smager fantastisk og er så nemt.

Men, nok mere en sommerret...

Anmeld

7. november 2012

Nea85

Her er min kærestes livret (eller i hvert fald én af dem )
Den er rigtig god!

Pasta med skinke, champignoner og tomat i en cremet sauce

4 personer

Ingredienser
300 g pasta
200 g skinke i tern
150 g champignoner
100 g tomater
1 løg
1,5 dl fløde 13 %
3 spsk olivenolie
Persille
Salt og peber
Friskrevet parmesan

Tilberedning
Pastaen koges al dente i rigeligt vand tilsat lidt salt
Tomaterne flåes (i kogende vand i ca. 1 minut)
Skinke skåret i tern, champignoner i skiver og tomater skåret i små tern samt løget, der hakkes, svitses i olivenolien.
Derefter tilsættes hakket persille og fløde.
Smag til med salt og peber.

Anretning
Bland den friskkogte, afdryppede pasta med de øvrige ingredienser. Hvis man vil have saucen lidt tykkere, kan man lade den koge med pastaen et kort øjeblik. Riv frisk parmesan over retten.

Anmeld

7. november 2012

sne190810

Hvidløg og chili på en pande, svits let og hæld en god håndfuld rejer ned ¨på panden og steg med.

Imens koger du noget frisk pasta, som du blander med de chili/hvidløgsstegte rejer når begge ting er færdige med at hhv koge og stege.

Til sidst presser du lidt citron (du kan sagtens bare bruge citronsaft fra beholder) og hakket persille udover.

Det tager maks 15 min at lave og er virkelig nemt mad med god smag

Anmeld

7. november 2012

Lunae

Mamalou skriver:

Hej alle!

Nogen der ligger inde med en opskrift på en nem pastaret?

Vi skal have gæster til aftensmad i morgen og det må gerne være nemt og lækkert!

Skyd løs

Vh. Louise



Herhjemme elsker vi frisk pasta med spinat, kylling og mornaysauce!

Kog pasta og steg kylling.
Put begge dele i et fad med salt, peber, lidt hvidløg og spinat. Hæld derefter mornaysauce udover og bland rundt!

Ca en halv time i ovnen!

Anmeld

18. november 2012

Mamalou

Lunae skriver:



Herhjemme elsker vi frisk pasta med spinat, kylling og mornaysauce!

Kog pasta og steg kylling.
Put begge dele i et fad med salt, peber, lidt hvidløg og spinat. Hæld derefter mornaysauce udover og bland rundt!

Ca en halv time i ovnen!



Kan man bruge frossen spinat?

Anmeld

18. november 2012

Lunae

Mamalou skriver:



Kan man bruge frossen spinat?



Ja! Jeg bruger altid frossen hakket spinat lader det self lige tø op inden og får det fordelt

Anmeld

18. november 2012

Tilmeldt

Hvad med classikeren : Pasta og ketchup??

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.