Som flere nævner; grøntsagssuppe. I går fik vi græskarsuppe. 1/2 græskar, et løg og en rød peberfrugt og så en rest ris fra dagen i forvejen. Omkring 20 kr for aftensmad til 4 pers. Og så var der endda så meget til overs, at resten kom i fryseren, og kan bruges som sovs en anden dag. Vi får grøntsgassuppe en eller to gange om ugen, ærtesuppe, kartofel/porresuppe, gulerodssuppe og bager selv et brød til. Det er så billigt. Og en gang om ugen laver vi noget med bælgfrugter, fx. linsedeller, falaffel, eller kidneybønner. En pose koster under 20 kr og rækker til flere aftensmåltider. Vi køber grøntsager efter årstiden, og som kan holde længe, fx. hvidkål, knoldselleri, rødbeder, der også er grove grøntsager, som mætter meget. Vi smider stort set aldrig mad ud, har vi nogle grøntsager der er ved at blive for gamle, smider jeg det hele i en gryde med krydderurter og derefter i fryseren. Så er der til en hurtig wokret, ratatouille, lasagne osv. Smart til en travl hverdag.
Anmeld