Hjemmelavet Rugbrød

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.395 visninger
10 svar
0 synes godt om
29. oktober 2012

Malene76

Hej de damer...

Er der nogen der har en opskrift på rugbrød som ikke koster kassen at lave og som smager godt og kan holde sig frisk et stykke tid?

KH Malene

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

29. oktober 2012

JulieE

Jeg plejer at bruge denne  http://www.frkuldbjerg.dk/2011/03/klassisk-rugbrd-med-surdej.html  Den er rigtig lækker og nem. 

Anmeld

29. oktober 2012

bøllen

Har en super lækker opskrift på rugbrød .

lavet på surdej ..  her elsker vi den

Anmeld

29. oktober 2012

Malene76

JulieE skriver:

Jeg plejer at bruge denne  http://www.frkuldbjerg.dk/2011/03/klassisk-rugbrd-med-surdej.html  Den er rigtig lækker og nem. 



Tusind tak for svar. Det ser rigtig lækkert ud, men også temmelig svært og tidskrævende.

KH Malene

Anmeld

29. oktober 2012

Malene76

bøllen skriver:

Har en super lækker opskrift på rugbrød .

lavet på surdej ..  her elsker vi den



Den vil jeg rigtig gerne se.

KH Malene

Anmeld

29. oktober 2012

JulieE

Malene76 skriver:



Tusind tak for svar. Det ser rigtig lækkert ud, men også temmelig svært og tidskrævende.

KH Malene



Det er ikke særlig svært, når først surdejen er klaret (altså starten på den) Egentlig heller ikke særlig tidskrævende. Jo I hævetid, men der passer det jo sig selv. Jeg bager som regel i weekenden, rører første del sammen lørdag formiddag, hæver til lørdag aften. Putter kerner i og i form lørdag aften. Bager søndag formiddag = nybagt rugbrød søndag til frokost 

Anmeld

29. oktober 2012

bøllen

Malene76 skriver:



Den vil jeg rigtig gerne se.

KH Malene



Har du en mail ?? Ligger nemlig på min telefon 

Anmeld

29. oktober 2012

Malene76

bøllen skriver:



Har du en mail ?? Ligger nemlig på min telefon 



Sender dig lige en pb

KH Malene

Anmeld

29. oktober 2012

Malene76

JulieE skriver:



Det er ikke særlig svært, når først surdejen er klaret (altså starten på den) Egentlig heller ikke særlig tidskrævende. Jo I hævetid, men der passer det jo sig selv. Jeg bager som regel i weekenden, rører første del sammen lørdag formiddag, hæver til lørdag aften. Putter kerner i og i form lørdag aften. Bager søndag formiddag = nybagt rugbrød søndag til frokost 



Ok.. Det må jeg overveje..

KH Malene

Anmeld

29. oktober 2012

JulieE

Malene76 skriver:



Ok.. Det må jeg overveje..

KH Malene



Under alle omstændigheder... God bagelyst 

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.