Weber skriver:
 
 Her er nogle af de ting vi varierer mellem når vi laver tapas. Man kan jo sammensætte som man har lyst til 
 lakseroulade (spinat/æggedej, flødeost og laks)
 Tigerrejer lynstegt i hvidløg og persille
 De der små tørre brød toast med laks, cremefraice og rogn
 let kogte grønne asparges vendt i citron, olivenolie og lidt salt (serveres kolde el. lune)
 tun mousse
 dadler i bacon ( mange, da de er favoritter)
 Sauterede grøntsager (kan laves efter årstiden eller så det passer til kødet)
 Smørstegte små kartofler
 fyldte champignoner
 Oksesmåkød stegt med løg, peberfrugt og gulerødder
 hvedeklid salat
 filodej ruller m. hakket oksekød, revet gulerød, squash og aubergine
 appelsin- og fenikelsalat
 agurkestykker med humus på toppen
 broccolisalat
 kyllinge stykker marineret i citron
 salat af agurk, rabarber og vaniliesalat  Lyder underligt, men smager super godt
 Lyder underligt, men smager super godt 
 Rødkålssalat m. kanel, appelsin og valnødder (jul på en anderledes måde.
 Vi serverer altid med godt brød, pesto og oliventapenade(staves)
 Der var ihvertfald lidt forskellige ideer 
 Neej sikken en masse gode forslag ...  
 