Kom med en drøn lækker kødsovs opskrift!
Jeg laver den altid sådan her:
3 løg
4 fed hvidløg
400/500 gram oksekød
(200 gram cocktailpølser og 150 gram bacon i tern - Begge kan udelades)
4 dåser hakkede tomater
1 stor dåse koncentreret tomatpuré
2 dåser vand (bruger dem fra de hakkede tomater)
200 gram revet gulerod
200 gram revet squash
Paprika (omkring 2 spsk)
Merian (Omkring 1 spsk)
salt og peber
Hak løg og hvidløg og brun dem i gryden (Gerne med bacon da det giver fedt)
Brun kødet af (sammen med pølser)
Lav et hul i fyldet og brænd tomatpuréen af på bunden.
Tilsæt tomater, vand, gulerod, squash og krydderier.
Lad småsimre i min 1 time men gerne 2 og rør af og til.
Kan jævnes med lidt maizena hvis man er til det
Smag til med ekstra krydderier før servering.
Bruger du ikke pølser og bacon skal du nok halvere tomat, vand og krydderier 
Det bliver en stor portion så jeg laver normalt halvdelen til lasagne som ryger i fryseren 
Anmeld