hjælp kan man fryse rodfrugter til suppe?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

6.481 visninger
6 svar
0 synes godt om
11. oktober 2012

betina23

håber der er nogle der ved om man kan fryse rodfrugter er ved at lave hjemmelavet suppe med
sellerirod og pastinakker og det
og har hakket for mange kan man fryse det?
og resten a sellerri knolen?
mvh moi

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

11. oktober 2012

Team Putte

betina23 skriver:

håber der er nogle der ved om man kan fryse rodfrugter er ved at lave hjemmelavet suppe med
sellerirod og pastinakker og det
og har hakket for mange kan man fryse det?
og resten a sellerri knolen?
mvh moi



Hvis de er i suppe kan man ihvertfald godt

Anmeld

11. oktober 2012

sne190810

Det kan du godt.

Men ellers så kan, i hvert fald selleriknolden, holde sig ret lang tid i køleren på de nederste hylder

Anmeld

11. oktober 2012

betina23

sne190810 skriver:

Det kan du godt.

Men ellers så kan, i hvert fald selleriknolden, holde sig ret lang tid i køleren på de nederste hylder



okey det er ikke kogt
men ja sys bare det nemmere at lægge det i fryser ved du hvor længe det kan holde sig?

Anmeld

11. oktober 2012

betina23

Team Putte skriver:



Hvis de er i suppe kan man ihvertfald godt



det er de ikke

Anmeld

11. oktober 2012

sne190810





okey det er ikke kogt
men ja sys bare det nemmere at lægge det i fryser ved du hvor længe det kan holde sig?



Jeg har lige fundet dette på nettet

"...

Ja det ville være så let, hvis grønsager kunne fryses ned uden at blive blancheret først. Men nej, du skal hen og blanchere rodfrugterne først.


Jeg kan lige komme med et par bemærkninger om, hvordan nogle af de mest almindelige rodfrugter arter sig:

 

  • kartofler bliver grynede
  • jordskokker, persillerod, selleri bliver for det meste misfarvede
  • rødbeder skal koges helt inden frysning, men bliver ofte bløde ....."

Anmeld

11. oktober 2012

betina23

sne190810 skriver:



Jeg har lige fundet dette på nettet

"...

Ja det ville være så let, hvis grønsager kunne fryses ned uden at blive blancheret først. Men nej, du skal hen og blanchere rodfrugterne først.


Jeg kan lige komme med et par bemærkninger om, hvordan nogle af de mest almindelige rodfrugter arter sig:

 

  • kartofler bliver grynede
  • jordskokker, persillerod, selleri bliver for det meste misfarvede
  • rødbeder skal koges helt inden frysning, men bliver ofte bløde ....."


Øv men tak for hjælpen

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.