Hjælp kage

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

471 visninger
6 svar
0 synes godt om
26. september 2012

Ditte-3

Hej jeg skal ha lavet en flot kage til barnedåd men den skal jo også smage godt så tingte på om der er nogle gode kage damer her inde som vil gi mig deres opskrifter og vilke kager og crem osv som passer sammen kom med de beste opskrifter s på forhond tak

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

27. september 2012

Ditte-3

slet ingen hjælp?

Anmeld

27. september 2012

Miss Church

Ditte-3 skriver:

Hej jeg skal ha lavet en flot kage til barnedåd men den skal jo også smage godt så tingte på om der er nogle gode kage damer her inde som vil gi mig deres opskrifter og vilke kager og crem osv som passer sammen kom med de beste opskrifter s på forhond tak



Den her er rigtig go'

Grundopskrift til kage

600 g mel
600 g sukker
45 g natron
45 g vanillesukker
1½ dl olie
1 l kærnemælk

Bland det hele sammen. Bages den som en hel kage i bradepande skal den
bages ved 180 grader i ca 45 min. Bager man bundene enkeltvis skal de
bages ved 200 grader i ca 13 min (ca 3 cm tykke)

1 portion giver til 3 bunde i bradepande eller 4 runde bunde i 26 cm Ø.

Ønsker man en chokoladekage byttes 100 g mel ud med 100 g kakao.
Ellers kan der blandes alt muligt i kagen. Bananer, gulerødder, marcipan,
krydderier, nødder og meget mere

Du kan jo komme alle mulige former for creme i Personligt synes jeg det er nemmest med chokoladecreme. Daim eller noget i den dur

Anmeld

27. september 2012

Ditte-3

Miss Church skriver:



Den her er rigtig go'

Grundopskrift til kage

600 g mel
600 g sukker
45 g natron
45 g vanillesukker
1½ dl olie
1 l kærnemælk

Bland det hele sammen. Bages den som en hel kage i bradepande skal den
bages ved 180 grader i ca 45 min. Bager man bundene enkeltvis skal de
bages ved 200 grader i ca 13 min (ca 3 cm tykke)

1 portion giver til 3 bunde i bradepande eller 4 runde bunde i 26 cm Ø.

Ønsker man en chokoladekage byttes 100 g mel ud med 100 g kakao.
Ellers kan der blandes alt muligt i kagen. Bananer, gulerødder, marcipan,
krydderier, nødder og meget mere

Du kan jo komme alle mulige former for creme i Personligt synes jeg det er nemmest med chokoladecreme. Daim eller noget i den dur



mange tak s hvorfor en crem er god sammen med kagen og har du en god opskrift på en crem ?

Anmeld

27. september 2012

Miss Church

Ditte-3 skriver:



mange tak s hvorfor en crem er god sammen med kagen og har du en god opskrift på en crem ?



Jeg plejer at lave den her med daim Den er rigtig go! 

200 g. Marabou Daim/Toblerone/chokoladeskildpadder/sukkerfri chokolade/andet chokolade
½ liter piskefløde


Fløde og chokolade varmes op til kogepunktet under omrøring. Tag gryden af blusset når det småbobler. Det må ikke koge. Hæld massen i en skål. Lad den køle af på køkkenbordet uden låg, dækkes med film og sættes i køleskab natten over. Minimum 8 timer. Pisk massen meget stiv med elpisker, men ikke så meget så den bliver grynet.

Her er til 2 lag i en almindelig lagkage.

Anmeld

27. september 2012

Ditte-3

Miss Church skriver:



Jeg plejer at lave den her med daim Den er rigtig go! 

200 g. Marabou Daim/Toblerone/chokoladeskildpadder/sukkerfri chokolade/andet chokolade
½ liter piskefløde


Fløde og chokolade varmes op til kogepunktet under omrøring. Tag gryden af blusset når det småbobler. Det må ikke koge. Hæld massen i en skål. Lad den køle af på køkkenbordet uden låg, dækkes med film og sættes i køleskab natten over. Minimum 8 timer. Pisk massen meget stiv med elpisker, men ikke så meget så den bliver grynet.

Her er til 2 lag i en almindelig lagkage.



mange tak sss

Anmeld

27. september 2012

Miss Church

Ditte-3 skriver:



mange tak sss



Så lidt

Held og lykke med kagen 

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.