Spring til sidste ulæste indlæg Følg denne tråd
Jeg satte surdej over torsdag eftermiddag (det er første gang jeg prøver at lave det) og regner med at lave den anden dej i aften så det kan stå i køleskabet i nat. Men er i tvivl om det hele skal blandes sammen i aften og stå i køleskabet eller kun rugbrøds dejen. Opskriften er her http://www.altomkost.dk/Opskrifter/fuldkornsbagvaerk/rugbroed_uden_kerner.htm
Anmeld
Køb et abonnement på Vores Børn
Magasinet til dig med børn på 0-12 år
Priser fra 149 kr.
ingen der vil give et bud.Hvad ville i gøre
op
debbie19 skriver: Jeg satte surdej over torsdag eftermiddag (det er første gang jeg prøver at lave det) og regner med at lave den anden dej i aften så det kan stå i køleskabet i nat. Men er i tvivl om det hele skal blandes sammen i aften og stå i køleskabet eller kun rugbrøds dejen. Opskriften er her http://www.altomkost.dk/Opskrifter/fuldkornsbagvaerk/rugbroed_uden_kerner.htm
Du skal blande det hele sammen da det er surdejen som får den færdige dej til at hæve
Det hele skal blandes sammen
tusind tak
Skal nybagt rugbrød med surdej lugte meget syrligt eller sådan lidt øl agtig?? den lugt giver mig virkelig kvalme har aldrig kunne tage den lugt!! eller er det rugbrødet det er galt med?
[ Spring til toppen ]
Story House Egmont A/S Strødamvej 46 2100 København Ø TLF: 70 25 75 10 CVR: 83131128