Mussen2 skriver:
Hvis du har en opskrift vil jeg rigtig gerne bede om den
Hi hi ja nu laver jeg det lidt på slump, men here goes

1/2 pakke gær
1/2 l vand
1 tsk salt
1 spsk olie
Havregryn
Mel
Opløs gæren i vandet. Tilsæt havregryn til det er en tynd grød, tilsæt salt og olie. Tilsæt mel til dejen stadig kan hænge lidt sammen, men klistre til fingrene.
Sæt dejen i køleskabet natten over med et viskestykke over...
Dagen efter sættes bollerne på en bageplade med bagepapir, du kan ikke gøre det med fingrene, så det er med to skeer

bag dem ved 200 grader i ca 15-20 minutter alt efter størrelsen på dem. Du kan vende en om og banke på den, hvis den er hul at høre på, så er de færdige

Det giver ca. 10-15 boller.
Hvis du vil prøve med kanelbollerne, så skal du røre noget brun farin sammen med kanel, hvor meget kan jeg desværre ikke lige svare på, men der skal relativt meget i for at de smager af noget. Jeg tænker ca. 2 spsk brun farin til 1 spsk kanel, men prøv at smage på det.
Så rører du det sammen med dejen lidt som hvis man laver marmorkage, så det ikke er rørt helt ud, men ligger som sådan nogle små lommer af kanel og sukker
Håber det er til at finde ud af
Anmeld