Gulerodskage topping ? Hvordan ? :)

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

23. august 2012

Carl-Emil's mor

AalborgPigen skriver:



Hva for noget ost plejer du bruge ?



jamen jeg tror det er buko light eller philaphi light ( hvordan det nu staves )

 

jeg tager bare en tilfældig

er den for tynd har du evt kommet for meget appelsinsaft i

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

23. august 2012

Rikke S

Det skal være Buko eller philadelphia naturel, og som nogle tidlige nævnte, ikke light.

 

Det hedder cremecheese frosting.

Jeg plejer at lave det som den opskrift en af de andre brugere lagde ind, hvor du blander det med citronsaft, lidt smør og flormelis. Tror den anden bruger lagde mål ind, så vil altså ikke bruge tid på også at gøre det, da jeg har veer on/off og derfor andet i tankerne .

Anmeld

23. august 2012

Rikke S

TrineMine86 skriver:



nej det tror jeg ikke det kan..

jeg brugte engang buko natural light, for at spare lidt på fedtet, men det blev så tyndt at det rendte af kagen  og normalt er det så tyk at det ikke falder nogen steder

ringede lige og fik opskriften af min mor, hun bager den flere gange om måneden..

here goes:

1 pk buko natural
200 g flormelis
60 g smør
½ tsk vaniliesukker
en lille smule citron

piskes i 10 min. (meget vigtig, da det ellers ikke bliver ordentlig tyk)

velbekomme



Jeps, sådan laver jeg den også - men med masser af citron - elsker det syrlige samspil med osten/smør/flormelis

Anmeld

23. august 2012

Muffin_girl

Madam Blå skriver:



Jeg bruger buko ananas ost. 100 g af den, 100 g flormelis, 100 g smør/margarine. Og så lidt vaniliesukker

(mener bestemt jeg plejer at bruge lige meget af hver del - og evt mere flormelis)

 

Synes klart det smager bedst med ananasosten Det gør den sådan lidt mere frisk i smagen.



Så det samme af hver ? Og pisker du det så med en håndmixer ?

Anmeld

23. august 2012

Muffin_girl

Carl-Emil's mor skriver:



jamen jeg tror det er buko light eller philaphi light ( hvordan det nu staves )

 

jeg tager bare en tilfældig

er den for tynd har du evt kommet for meget appelsinsaft i



Nu har jeg købt en pakke philidelphia   Så må vi se .. 

Anmeld

23. august 2012

Muffin_girl

Rikke S skriver:

Det skal være Buko eller philadelphia naturel, og som nogle tidlige nævnte, ikke light.

 

Det hedder cremecheese frosting.

Jeg plejer at lave det som den opskrift en af de andre brugere lagde ind, hvor du blander det med citronsaft, lidt smør og flormelis. Tror den anden bruger lagde mål ind, så vil altså ikke bruge tid på også at gøre det, da jeg har veer on/off og derfor andet i tankerne .



Jeg har nu været ovre og hente en pakke Philidelphia .. Så gør jeg som i den opskrift jeg fik.. Tror bare jeg bytter citronen ud med lime ..

Anmeld

23. august 2012

Muffin_girl

Rikke S skriver:



Jeps, sådan laver jeg den også - men med masser af citron - elsker det syrlige samspil med osten/smør/flormelis



Og forresten held og lykke med den forestående fødsel

Anmeld

23. august 2012

Nettemor

Min er lidt anderledes end de andres så derfor får du da også lige den Så kan du prøve dig frem

230g smøreost
8 spsk smør
170g flormelis
2 tsk reven citronskal
2 tsk reven appelsinskal (både citron og appelsin bør være økologiske)

Anmeld

23. august 2012

Muffin_girl

Nettemor skriver:

Min er lidt anderledes end de andres så derfor får du da også lige den Så kan du prøve dig frem

230g smøreost
8 spsk smør
170g flormelis
2 tsk reven citronskal
2 tsk reven appelsinskal (både citron og appelsin bør være økologiske)



Tak Jeg har kun lime ? Tror du skal der fra kan bruges ? 

Anmeld

23. august 2012

Nettemor

AalborgPigen skriver:

Prø

Tak Jeg har kun lime ? Tror du skal der fra kan bruges ? 



Prøv om ikke andet giver det dig en undskyldning for at prøve igen inden længe

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.