Emily2012<3 skriver:
Det du vil dele med mig.. 
EJ bare hindbær mousse, og det andet.. 
Hvid chokoladecreme:
250 g hvid chokolade
½ l piskefløde
Evt. et par blade husblas
Varm fløden op til lige under kogepunktet. Tag fløden af varmen og tilsæt den til den hakkede chokolade lidt af gangen. Stilles på køl natten over. Piskes op, til en luftig creme, før den fyldes i kagen.
Hindbærmousse:
400 g hindbær
100 g sukker
1 tsk vanillesukker
6 blade husblas
½ l piskefløde
Læg husblas i blød i koldt vand.
Kog hindbær, sukker og vanille i min. 2 minutter.
Tag gryden af varmen og tilsæt husblas. Køles af til stuetemperatur og vendes i flødeskum.
Til jordbærmousse er det samme fremgangsmåde...bare erstat hindbær med jordbær, og så giv jordbærrene en tur med stavblenderen når de er kogt (inden du kommer husblas i )
Anmeld