Hjælp til indmad.. ;)

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

19. juli 2012

Ploffer

Emily2012<3 skriver:



Det du vil dele med mig..

EJ bare hindbær mousse, og det andet..



Hvid chokoladecreme:

250 g hvid chokolade
½ l piskefløde
Evt. et par blade husblas

Varm fløden op til lige under kogepunktet. Tag fløden af varmen og tilsæt den til den hakkede chokolade lidt af gangen. Stilles på køl natten over. Piskes op, til en luftig creme, før den fyldes i kagen.

Hindbærmousse:

400 g hindbær
100 g sukker
1 tsk vanillesukker
6 blade husblas
½ l piskefløde

Læg husblas i blød i koldt vand.
Kog hindbær, sukker og vanille i min. 2 minutter.
Tag gryden af varmen og tilsæt husblas. Køles af til stuetemperatur og vendes i flødeskum.

Til jordbærmousse er det samme fremgangsmåde...bare erstat hindbær med jordbær, og så giv jordbærrene en tur med stavblenderen når de er kogt (inden du kommer husblas i )

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

19. juli 2012

AnnaK89

Emily2012<3 skriver:



OPSKRIFT!

Tak..



Det er vist egentlig mere en jordbærcreme/skum
Jordbær der er most (ikke totalt - men bare lidt), lad vædden løbe fra i en skål (gem vædden), pisk fløden (gerne lidt mere fast end normalt, men ikke smør ), tilsæt bærene og en smule vædde for smag.
Hak daim groft og put i fyldet
Mega nemt og smager monster godt

Anmeld

19. juli 2012

AnnaK89

Bliver den for løs, kan du evt. tilsætte et par blade husblas

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.