Spring til sidste ulæste indlæg Følg denne tråd
Sidder helt og bliver sulten igen Vi griller Aubergine, Bøf-tomater med forskellig fyld, Majskolber, al slags kød, Camenbære, Brie og peberfrugter
Skalddyr såsom muslinger, hummer og krabbe i kan tro at det er lækkert vores fantasi sætter ingen grænser
Håber i har fået nogle idèer
Anmeld
Køb et abonnement på Vores Børn
Magasinet til dig med børn på 0-12 år
Priser fra 149 kr.
StineW79 skriver: Kommer også lige til at tænke på, hva slags grill har i?? Vi har haft en alm kasse grill indtil sidste år og der ku det også godt blive lidt ensformigt. Nu har vi fået en kuglegrill og nu griller vi nemt lige en lille steg, laks med grønsager i foliebakke, kylling, grønsager osv! Vh stine
Kommer også lige til at tænke på, hva slags grill har i??
Vi har haft en alm kasse grill indtil sidste år og der ku det også godt blive lidt ensformigt.
Nu har vi fået en kuglegrill og nu griller vi nemt lige en lille steg, laks med grønsager i foliebakke, kylling, grønsager osv! Vh stine
Vi har en weber kuglegrill
Tak for alle idéerne... Har så meget lyst til at grille nu
Dot D skriver: vi grillede i aftes med nogle venner. jeg lavede roastbeef for første gang på grillen, det blev godt. så kom der også en flæskesteg på, for det er altid godt. grillede også hele hvidløg, du skære lige toppen af et hvidløg og giver det en lille klat smør og så ind under låget med det, mums som vi da nok lugter i dag, hi hi... vi fik grillede grøntsager til og hvidløgsflutes... rigtigt mums
vi grillede i aftes med nogle venner. jeg lavede roastbeef for første gang på grillen, det blev godt. så kom der også en flæskesteg på, for det er altid godt. grillede også hele hvidløg, du skære lige toppen af et hvidløg og giver det en lille klat smør og så ind under låget med det, mums som vi da nok lugter i dag, hi hi... vi fik grillede grøntsager til og hvidløgsflutes...
rigtigt mums
Hvordan spiser man de hvidløg ?
Maja_4000 skriver: Hvordan spiser man de hvidløg ?
du stikker bare gaflen ned i et fed og løfter det op...... og haps, lige ind hvor det er godt
når de er bagt godt, så bliver e helt bløde, fedene, gså kan de tages med en tandstik
Dot D skriver: du stikker bare gaflen ned i et fed og løfter det op...... og haps, lige ind hvor det er godt når de er bagt godt, så bliver e helt bløde, fedene, gså kan de tages med en tandstik
Det må jeg prøve engang
[ Spring til toppen ]
Story House Egmont A/S Strødamvej 46 2100 København Ø TLF: 70 25 75 10 CVR: 83131128