God opskrift på jordbær mousse?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.137 visninger
10 svar
0 synes godt om
2. juli 2012

Den lykkelige

Ja som overskriften siger er der nogen der har det?
Jeg skal lave en kage og de har ønsket jordbær mousse og jeg har aldrig lavet med jordbær fordi jeg synes at have læst et sted at det er for "vådt et bær".. Så har aldrig sprunget ud i det, men skal jeg altså nu  så nogen der har en god opskrift?

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

3. juli 2012

Den lykkelige

Slet ingen??

Anmeld

3. juli 2012

Dot D

jeg laver jordbærmoussen nøjagtigt, som jeg laver hindbærmousse.

koger bærene til en grød, lader det køle helt af. pisker fløde helt stift med en anelse flormelis og deri vender jeg den kolde grød...

det fungere fint

Anmeld

3. juli 2012

Maja_4000

Dot D skriver:

jeg laver jordbærmoussen nøjagtigt, som jeg laver hindbærmousse.

koger bærene til en grød, lader det køle helt af. pisker fløde helt stift med en anelse flormelis og deri vender jeg den kolde grød...

det fungere fint



Anmeld

3. juli 2012

Den lykkelige

Dot D skriver:

jeg laver jordbærmoussen nøjagtigt, som jeg laver hindbærmousse.

koger bærene til en grød, lader det køle helt af. pisker fløde helt stift med en anelse flormelis og deri vender jeg den kolde grød...

det fungere fint



Ej perfekt! Tak..  

Anmeld

3. juli 2012

Den lykkelige

Dot D skriver:

jeg laver jordbærmoussen nøjagtigt, som jeg laver hindbærmousse.

koger bærene til en grød, lader det køle helt af. pisker fløde helt stift med en anelse flormelis og deri vender jeg den kolde grød...

det fungere fint



Bruger du frosne?

Anmeld

3. juli 2012

Dot D

Den lykkelige skriver:



Bruger du frosne?



Ja, har brugt frosne bær indtil nu...

Anmeld

3. juli 2012

Frk.S

Dot D skriver:

jeg laver jordbærmoussen nøjagtigt, som jeg laver hindbærmousse.

koger bærene til en grød, lader det køle helt af. pisker fløde helt stift med en anelse flormelis og deri vender jeg den kolde grød...

det fungere fint



Hvor meget fløde i forhold til bær, for at det giver en god konsistens??

Anmeld

3. juli 2012

Dot D

Frk.S skriver:



Hvor meget fløde i forhold til bær, for at det giver en god konsistens??



jeg bruger 1/2 ltr fløde og 300-400 g bær... husk at fløden skal være meget stiv - lige før smør for så får den en god konsistens, når grøden kommer i....

Anmeld

3. juli 2012

Frk.S

Dot D skriver:



jeg bruger 1/2 ltr fløde og 300-400 g bær... husk at fløden skal være meget stiv - lige før smør for så får den en god konsistens, når grøden kommer i....



Ok - tak for svar.

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.