Spring til sidste ulæste indlæg Følg denne tråd
Isabella_mor skriver: DET GIK. og nu skal vi spise den første medisterpølse i familien
DET GIK. og nu skal vi spise den første medisterpølse i familien
Anmeld
Køb et abonnement på Vores Børn
Magasinet til dig med børn på 0-12 år
Priser fra 149 kr.
Månsson skriver: Bravo, du burde næsten smide et billede af den fine medister men nu er den jo nok indtaget Håber det smagte jer
Bravo, du burde næsten smide et billede af den fine medister men nu er den jo nok indtaget Håber det smagte jer
det bliver svært fordi at den ligger i vores maver nu men det blev rigtig godt. og ikke tør og kedelig som jeg har prøvet før.. den var juicy og så brugte jeg det vand jeg havde kogt den i (kogt sammen med peberkorn og løg) til sovs.. Pebersovs.. og så lavede jeg bare bras kartofler osv.. rester fra i går
Isabella_mor skriver: det bliver svært fordi at den ligger i vores maver nu men det blev rigtig godt. og ikke tør og kedelig som jeg har prøvet før.. den var juicy og så brugte jeg det vand jeg havde kogt den i (kogt sammen med peberkorn og løg) til sovs.. Pebersovs.. og så lavede jeg bare bras kartofler osv.. rester fra i går
IsabellaCiinea skriver: Jeg plejer at koge den først. Og så ligger jeg den på en pande hvor smøret er smeltet og er blevet lidt brunt =) og så skal den bare steges til den er fin og sprød
Jeg plejer at koge den først.
Og så ligger jeg den på en pande hvor smøret er smeltet og er blevet lidt brunt =) og så skal den bare steges til den er fin og sprød
[ Spring til toppen ]
Story House Egmont A/S Strødamvej 46 2100 København Ø TLF: 70 25 75 10 CVR: 83131128