Spring til sidste ulæste indlæg Følg denne tråd
Jeg plejer at lave palmin smørcrem men har ikke mere smør kun palmin tror i man kan undlade smør eller hvad kan jeg gøre?
Anmeld
Køb et abonnement på Vores Børn
Magasinet til dig med børn på 0-12 år
Priser fra 149 kr.
Du kan bruge nutella hvis du har det.. eller hvis du f.eks har lavet chokolade mousse af fløde og chokolade så kan du også bruge det.. Tror ikke du bare kan bruge palmin og ville heller ikke være så lækkert
Den lykkelige skriver: Du kan bruge nutella hvis du har det.. eller hvis du f.eks har lavet chokolade mousse af fløde og chokolade så kan du også bruge det.. Tror ikke du bare kan bruge palmin og ville heller ikke være så lækkert
Altså jeg ville ikke bruge ren palmin jeg ville også bruge flormelis og alt det andet ueg plejer... Tror du stadig det vil være
Unnie skriver: Altså jeg ville ikke bruge ren palmin jeg ville også bruge flormelis og alt det andet ueg plejer... Tror du stadig det vil være
Ja min første tanke er desværre.. Men har jo aldrig prøvet.. Så ved ikke
[ Spring til toppen ]
Story House Egmont A/S Strødamvej 46 2100 København Ø TLF: 70 25 75 10 CVR: 83131128