Chokolademousse - hjælp!!

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

4.046 visninger
11 svar
0 synes godt om
8. juni 2012

TTM

Nu fik jeg kastet mig ud i en anderledes chokolademousse..

200g chokolade
8 past. æggeblommer
75g sukker
500 ml fløde

Smelt chokolade over vandbad
pisk æg og sukker hvidt og skummende ( 8 min)
Pisk fløden til flødeskum ( ikke for stiv)

Vend chokolade i æggemassen, vend flødeskum i.

På køl et par timer..



Jeg fulgte opskriften HELT, men syntes godt nok den er tynd??

Andre som har brugt den??
Lyder den "rigtig" nok??

Har lagt den i en kage, men for ********* hvor jeg frygter fiasko!


Hilsen TTM

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

8. juni 2012

TTM

Slet ingen??

Anmeld

8. juni 2012

gruener

Det samme skete for mig forleden  Jeg puttede den i fryseren i ca. 3 timer, så var den perfekt..

Anmeld

8. juni 2012

TTM

Inden du lagde den i en kage ? Eller?

Har lagt den i kagen, som øverste lag...

Anmeld

8. juni 2012

TTM

gruener skriver:

Det samme skete for mig forleden  Jeg puttede den i fryseren i ca. 3 timer, så var den perfekt..



hov, glemte at citere dig

Anmeld

8. juni 2012

Team Putte

TTM skriver:

Nu fik jeg kastet mig ud i en anderledes chokolademousse..

200g chokolade
8 past. æggeblommer
75g sukker
500 ml fløde

Smelt chokolade over vandbad
pisk æg og sukker hvidt og skummende ( 8 min)
Pisk fløden til flødeskum ( ikke for stiv)

Vend chokolade i æggemassen, vend flødeskum i.

På køl et par timer..



Jeg fulgte opskriften HELT, men syntes godt nok den er tynd??

Andre som har brugt den??
Lyder den "rigtig" nok??

Har lagt den i en kage, men for ********* hvor jeg frygter fiasko!


Hilsen TTM



Er det til en kage? For så havde jeg nok bare smeltet de 200 g. chokolade med 250 ml fløde, sat på køl til dagen efter og så pisket massen stiv

 

For mig lyder det af meget at bruge dobbelt så meget fløde som jeg normalt ville gøre

Anmeld

8. juni 2012

TTM





Er det til en kage? For så havde jeg nok bare smeltet de 200 g. chokolade med 250 ml fløde, sat på køl til dagen efter og så pisket massen stiv

 

For mig lyder det af meget at bruge dobbelt så meget fløde som jeg normalt ville gøre




Glemte det bare igår, og tænke man kunne gøre det på denne måde i stedet..... Meeeeeen det ender nok galt

Anmeld

8. juni 2012

Team Putte

TTM skriver:



Plejer og bruge 200 g til 500 mlo fløde, og smelter den normalt også....
Glemte det bare igår, og tænke man kunne gøre det på denne måde i stedet..... Meeeeeen det ender nok galt



Synes bare en halv liter fløde lyder af meget men hvis det er det du plejer at bruge så skulle den være god nok  Bortset fra at æggeblommerne jo er endnu mere flydende til kun 200 g. chokolade

Anmeld

8. juni 2012

TTM

Team Putte skriver:



Synes bare en halv liter fløde lyder af meget men hvis det er det du plejer at bruge så skulle den være god nok  Bortset fra at æggeblommerne jo er endnu mere flydende til kun 200 g. chokolade



det tror jeg desværre også.....

Anmeld

8. juni 2012

Team Putte

TTM skriver:



det tror jeg desværre også.....



Sålænge det er i en kage kan det ik være fiasko.. Så må man bare spise den snaskede kage med ske

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.