Erik sept. '11, Magnus juli '18, Viktor Juli '20
ja ved udmærket godt at 9 ud af 10 gange er det brugerfejl der gør at tingene ikke virker som de skal...
MEN har altså lige dobbelttjekket at jeg gør de rigtige ting osv hele vejen igennem installationen og stadigvæk er den underlig...
Sagen er den at jeg har fået nyt digicam.. endnu et Canon, dog et Ixus denne gang i stedet for et Powershot jeg havde tidligere...
der følger jo et fint program med til overførsel af billeder og redigering osv som jeg faktisk er ret glad for at have til mit powershot...
Nu skulle jeg jo så installere igen for at få ny version til det nye camera.. og til trods for at jeg lavede ny mappe på et andet drev end der hvor den "gamle" version lå så har den alligevel valgt at overskrive den gamle version...
Så lige pt ved jeg faktisk ikke om jeg kan få billederne fra det gamle camera med eller om den nu ikke vil genkende mit powershotcamera...
Læste godt at man kunne VÆLGE at den skulle opdatere ens nuværende version men der er bare intet sted hvor den lader en vælge det så tænkte at jeg hellere måtte ligge den nye et helt andet sted.. men alligevel så vælger den bare at dumpe "affaldsfiler" det sted jeg bad den installere det og så overskrive den gamle version...
ARRGGHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!
Anmeld