Ferrero Rocher creme
1 stor pakke Ferrero Rocher-kugler (dobbelt pakning)
7 dl piskefløde
4 spsk nutella
Pisk fløden stiv, tag lidt fra til pynt, tag også 4 kugler fra.
Hak resten af kuglerne og vend det i fløden sammen med Nutella. Rør godt igennem og fordel det på kagen.
Sæt kagen koldt i ca. 1 time.
Pynt evt. med flødetoppe og halve Ferrero Rocher-kugler hvis det er på toppen af en kage.
Eller
Ferrero Rocher Ganache
20 stk. Ferrero Rocher
1/2 l. fløde
Ferrero Rocher tages ud af foliet og puttes i en foodprocessor (hvis du kun har en minihakker, så nøjes med 5 ad gangen) og hak dem til nødderne indeni er hakket igennem.
Sæt fløden til at koge op og hæld derefter den kogende fløde ud over Ferrero Rocher "krummerne" og lad det stå et øjeblik og smelte sammen. Rør herefter blidt i det, farven skifter og blandingen bliver blød i det. Lad det igen hvile lidt og læg så film over skålen - helt ned til overfladen på flødeblandingen, så der ikke skabes kondens mellem filmen og blandingen. Lad det stå i køleskabet natten over og pisk det op til skum næste dag.
Anmeld