Mivsen skriver:
Kom med jere bedste opskrift, hvor svinemørbrad indgår.. 
God lørdag til alle.
Mormors indbagte svinemørbrad:
Dej:
250 g hvedemel
½ tsk grov salt
1 tsk bagepulver
150 g. koldt smør
½ dl kold mælk
Fyld:
1 svinemørbrad
Smør til bruning
Salt og peber
Fars:
250 g hk kalv/flæsk
125 g champignon
1 æggehvide
2 spsk revet løg
½ dl fløde
salt og peber
Bland ingridienser til dej, lad hæve på køl en time.
Brun mørbraden, krydr med salt og peber og lad den køle af.
Rør det hakkede kød sammen med løg, æggehvide, salt, peber og fløde og lad den trække 15 min i køleskab.
Rens champignon, i skiver og så i farsen.
Rul dejen ud i en firkant på 40x30 ca, Fordel halvdelen af farsen i en stribe på dejen (ikke helt til kanten). Læg så først mørbrad og derefter resten af farsen ovenpå.
Pak dejen omkring mørbraden. Luk kanter godt sammen og læg den med sammenføjningerne nedad på bageplade med bagepapir.
Pensling med æggeblomme.
45 min midt i ovn ved forvarmet 200 grader!
Server med tomatsalat og andre lækre sager! MUMS!!!
Anmeld