Kylling filte og frisk pasta

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.022 visninger
5 svar
0 synes godt om
21. maj 2012

Mariajny

har i nogen ideer til hvordan det kan laves??? synes det vi plejer at gøre, er ved at være kedeligt.


Kom med jeres forslag.

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

21. maj 2012

come2

Mariajny skriver:

har i nogen ideer til hvordan det kan laves??? synes det vi plejer at gøre, er ved at være kedeligt.


Kom med jeres forslag.



Skær kylling i tern

steg det

skær grøntsager ud og kom det ved kyllingen

Tilsæt cremefine eller Milda

Tipas med krydderier

og blad til sidst de friske pastaer i (skal koges først)

Anmeld

21. maj 2012

Mariajny

come2 skriver:



Skær kylling i tern

steg det

skær grøntsager ud og kom det ved kyllingen

Tilsæt cremefine eller Milda

Tipas med krydderier

og blad til sidst de friske pastaer i (skal koges først)



mmmm lyder lækkert

Anmeld

28. maj 2012

>>Carina<<

Mariajny skriver:

har i nogen ideer til hvordan det kan laves??? synes det vi plejer at gøre, er ved at være kedeligt.


Kom med jeres forslag.



Jeg steger en pakke bacon og skærer i stykker. Så steger jeg kyllingen og skærer den ud i strimler bagefter. Hæld e

1/2 liter fløde over Og lad det simre. Skær en porre eller to ud i skiver og put det i sammen med bacon. Lad det simre indtil det har en cremet konsistens. 

Server med frisk pasta. Uhm

Anmeld

28. maj 2012

MorEllen

Skær en avlang lomme i kyllingfileten og fyld den med en ost I kan lide (alt fra brie til fødehavarti kan brugers...) Drys med salt og pepper og steg med nogle hakkede hvidløgsfed.

Kog pastaen og rør i grøn pesto og frisk parmesanost.

Serveres med en let grøn salat

Hvordan plejer I at tilberede det ellers?

Anmeld

28. maj 2012

Mariajny

MyLille skriver:

Skær en avlang lomme i kyllingfileten og fyld den med en ost I kan lide (alt fra brie til fødehavarti kan brugers...) Drys med salt og pepper og steg med nogle hakkede hvidløgsfed.

Kog pastaen og rør i grøn pesto og frisk parmesanost.

Serveres med en let grøn salat

Hvordan plejer I at tilberede det ellers?



enten skær vi filten op, fylder med pikant ost, og bacon omkring

ellers steger vi dem, tager dem af panden og laver en pande sovs, derefter ligger vi kyllingen i igen..

til begge dele får vi frisk pasta og salat

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.