Nettemor skriver:
Det er ikke favoritten 
Og tror egentlig heller jeg har nok gulerødder 
den er ellers rigtig god

Du får den lige alligevel, du kan jo evt bruge revet æbler eller endet istedet for

Gulerodskage med olie:
• 300 g fintrevne gulerødder
• 3 æg
• 225 g sukker
• 1/2 dl olie
• 1 knsp. salt
• 1 tsk. stødt ingefær
• 1 1/2 tsk stødt. kanel
• 1 tsk. vanilliesukker
• 1 1/2 tsk. bagepulver
• 150 g mel
1. Pisk æg og sukker lyst og luftigt
2. Rør olien i
3. Bland de tørre ingredienser i
4. Kom gulerødderne i
5. Kom dejen i en velsmurt form på ca. 1 1/2 l.
6. Bag kagen ca. 50 min ved 175 grader på nederste ovnrille.
man kan enten lave en flødeoste balnding til toppen eller en lækker glasur.
Jeg laver selv glasur af citron saft, flormelis, smør og gul og rød (orange) farve. varmer det hele op og laver en god tyk glasur.
så bliver den så fin når den er stivnet på kagen
Jeg bruger altid varmluft ovn
Anmeld