Når i skal fylde en kage med mousser!

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.199 visninger
5 svar
0 synes godt om
12. maj 2012

Anonym trådstarter

Hej kagedamer, Når i skal fylde en kage, hvordan gør i så. Gerne trin for trin. De gange jeg efterhånden har fyldt en kage, synes jeg det er svært at lægge et "højt" lag frugt eller chokolade mousse. Når man skær kagen, er laget slet ikke særlig højt, og også ujævnt, masser fyld det ene sted og ikke så meget det andet sted?? Hmmm ... Lægger i en kant af noget som en mur for At fyldet ikke falder ud? Og lægger i fyldet i med sprængfyldt eller klasker i det bare på og prøver at fordele det jævnt? Håber i forstår spørgsmålet, og vil dele jeres erfaringer.

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

12. maj 2012

ano14316

Anonym skriver:

Hej kagedamer, Når i skal fylde en kage, hvordan gør i så. Gerne trin for trin. De gange jeg efterhånden har fyldt en kage, synes jeg det er svært at lægge et "højt" lag frugt eller chokolade mousse. Når man skær kagen, er laget slet ikke særlig højt, og også ujævnt, masser fyld det ene sted og ikke så meget det andet sted?? Hmmm ... Lægger i en kant af noget som en mur for At fyldet ikke falder ud? Og lægger i fyldet i med sprængfyldt eller klasker i det bare på og prøver at fordele det jævnt? Håber i forstår spørgsmålet, og vil dele jeres erfaringer.



Jeg bager bundende i springform, og samler kagen i samme form. det er dejlig nemt.

Anmeld

13. maj 2012

Anonym trådstarter

ano14316 skriver:



Jeg bager bundende i springform, og samler kagen i samme form. det er dejlig nemt.


Men du lægger ikke en kant rundt før du fylder? Og bruger du sprøjtepose til at lægge fyldet jævnt ?

Anmeld

13. maj 2012

AndreasMor84

Anonym skriver:



Men du lægger ikke en kant rundt før du fylder? Og bruger du sprøjtepose til at lægge fyldet jævnt ?



Du kan sagtens lægge en ring af din smørecreme i kanten, så din mousse ikke flyder ud. Men hvis du laver fyld med husblas er det bare et spørgsmål om at den skal "sætte" sig i kagen - så flyder den ikke ud.
Jeg samler også i en bagering og lader den stå et par timer på køl, til moussen er stiv. Det har aldrig været et problem Bruger sprøjtepose

Anmeld

13. maj 2012

ano14316

Anonym skriver:



Men du lægger ikke en kant rundt før du fylder? Og bruger du sprøjtepose til at lægge fyldet jævnt ?



Næste gang har jeg tænkt mig lække en ring af opsmøring, men har ikke gjort det indtil nu..

nej jeg bruger ikke sprøjtepose..

Anmeld

13. maj 2012

Dot D

Anonym skriver:

Hej kagedamer, Når i skal fylde en kage, hvordan gør i så. Gerne trin for trin. De gange jeg efterhånden har fyldt en kage, synes jeg det er svært at lægge et "højt" lag frugt eller chokolade mousse. Når man skær kagen, er laget slet ikke særlig højt, og også ujævnt, masser fyld det ene sted og ikke så meget det andet sted?? Hmmm ... Lægger i en kant af noget som en mur for At fyldet ikke falder ud? Og lægger i fyldet i med sprængfyldt eller klasker i det bare på og prøver at fordele det jævnt? Håber i forstår spørgsmålet, og vil dele jeres erfaringer.



https://www.baby.dk/debat/134697pi1/tips--tricks/saadan-laegger-jeg-en-kage-sammen------billedspam.aspx

Sådan her gør jeg.... 

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.