Oksegrydesteg.. tilbehør?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

2.578 visninger
4 svar
0 synes godt om
7. maj 2012

MelikkazMoar

hej piger..

i aften står den på oksegrydesteg, og hvordan er det nu lige.. hvad kommer i ved den når den skal 'koge' ?

og hvad spiser i til ?

 

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

7. maj 2012

Chrizta

Profilbillede for Chrizta

Bacon i tern
Gulerødder
Bladselleri
Porrer
Squash
Rødløg
Rødvin
Fond

Isabell  (Nov. 2009) ��

Elina (Sep. 2012) ��

Adrien (Juni 2020) ��

Anmeld

7. maj 2012

MelikkazMoar

Chrizta skriver:


Bacon i tern
Gulerødder
Bladselleri
Porrer
Squash
Rødløg
Rødvin
Fond



Laver du sovs af det kødet har kogt i ?

og hvordan gør du med grøntsagerne, tager den op og blender dem eller ?

Anmeld

7. maj 2012

bullerbassen

Jeg koger den sammen med bacon, perleløg og rødvin. Bliver den skønneste sovs

Laver gerne hasselbagte kartofler, timian gulerødder & broccoli til

Anmeld

7. maj 2012

Chrizta

Profilbillede for Chrizta

Jeps, laver en lækker sovs ud af det.

Tager kødet op, blender resten og tilsætter lidt fløde og cremefraich 38% og sovsekulør, koger det lige op igen.

Serveres med kartoffelmos rørt med persille og hvidløgssmør, kogt broccoli/gulerødder eller rodfrugter lavet i ovnen.

Isabell  (Nov. 2009) ��

Elina (Sep. 2012) ��

Adrien (Juni 2020) ��

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.