Alternativ til en Opbagt hvid sovs

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

5.602 visninger
11 svar
0 synes godt om
23. april 2012

Plysbjørnen

Hejsa.

Jeg er i gang med et større projekt (vægttab), og søger et alternativ til en opbagt hvid sovs... Har forsøgt mig med en almindelig jævnet vand sovs, men det får sådan en sjov lysebrug agtig farve pga. mine boulion terninger.

Hvad gør i?

Knus Aniteb

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

23. april 2012

trunte89

Når vi får hvid sovs laver jeg den altid sådan her:
5 dl mælk, en halv dl mel, 1 tsl salt, en halv tsk sukker og 1 knsp peber.
Jeg bruger nogle gange noget jævner også.

Anmeld

23. april 2012

Plysbjørnen

trunte89 skriver:

Når vi får hvid sovs laver jeg den altid sådan her:
5 dl mælk, en halv dl mel, 1 tsl salt, en halv tsk sukker og 1 knsp peber.
Jeg bruger nogle gange noget jævner også.



Okay er netop skiftet over til jævningepulver for at undgå melet... pga tomme kalorier... Koger du bare mælken eller hvad??

Anmeld

23. april 2012

tarkoflen

Verdens nemmeste er en hvid mælkesovs, Arla har lavet en og så vidt jeg husker kan man også købe en fra Sigfreds i føtex/Bilka...

Anmeld

23. april 2012

Plysbjørnen

tarkoflen skriver:

Verdens nemmeste er en hvid mælkesovs, Arla har lavet en og så vidt jeg husker kan man også købe en fra Sigfreds i føtex/Bilka...



Er den fedtfattig???

Anmeld

23. april 2012

tarkoflen

Aniteb skriver:



Er den fedtfattig???



Ja jeg mener den er på 5% eller noget i den stil

Anmeld

23. april 2012

trunte89

Aniteb skriver:



Okay er netop skiftet over til jævningepulver for at undgå melet... pga tomme kalorier... Koger du bare mælken eller hvad??



Ok, men mon ikke man også bare kan bruge det i stedet?
Ja, mælken og melet koget barre lidt, og så krydderier i, simre nogle minutter, og så er den færdig. Super nemt!

Opskriften er i øvrigt fra et slanke hæfte eller sådan noget.

Anmeld

23. april 2012

Plysbjørnen

tarkoflen skriver:



Ja jeg mener den er på 5% eller noget i den stil



okay, må jeg prøve næste gang jeg skal have hvid sovs så.

Anmeld

23. april 2012

tarkoflen

Aniteb skriver:



okay, må jeg prøve næste gang jeg skal have hvid sovs så.



Jeg har brugt den som persillesovs og som citronsovs og der har den været skøn

Anmeld

23. april 2012

Plysbjørnen

trunte89 skriver:



Ok, men mon ikke man også bare kan bruge det i stedet?
Ja, mælken og melet koget barre lidt, og så krydderier i, simre nogle minutter, og så er den færdig. Super nemt!

Opskriften er i øvrigt fra et slanke hæfte eller sådan noget.



Okay tak...

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.