æg og salmonella?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

858 visninger
4 svar
0 synes godt om
14. april 2012

Anonym trådstarter

Hvis man skolder et æg hurtgit med kogende vand, er det så frit for salmonella? og kan man så bruge æggehviden uden at købe det pasteuriseret?

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

14. april 2012

Rødhætte

Anonym skriver:

Hvis man skolder et æg hurtgit med kogende vand, er det så frit for salmonella? og kan man så bruge æggehviden uden at købe det pasteuriseret?



Jeg ved det ikke, men jeg ville ikke tage chancen!

Anmeld

14. april 2012

come2

Anonym skriver:

Hvis man skolder et æg hurtgit med kogende vand, er det så frit for salmonella? og kan man så bruge æggehviden uden at købe det pasteuriseret?



Nej ægget skal koges (hårdkogt) for at være fri for salmonella.

Ellers skal man bruge pastoriserede

Anmeld

14. april 2012

Anonym trådstarter

come2 skriver:



Nej ægget skal koges (hårdkogt) for at være fri for salmonella.

Ellers skal man bruge pastoriserede



Tak var ikke sikker på om det kun var skallen der have salmonella eller om det også var inden i selve ægget.  så blev jeg det klogere (kan ikke lave den glasur til min kage jeg havde håbet på æv. )

Anmeld

14. april 2012

come2

Anonym skriver:



Tak var ikke sikker på om det kun var skallen der have salmonella eller om det også var inden i selve ægget.  så blev jeg det klogere (kan ikke lave den glasur til min kage jeg havde håbet på æv. )



Salmonella sidder i skallen, Men skallen har " bitte små" huller som gør at salmonellaen kan trænge ind i selve ægget.

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.