Pølsehorn.

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.700 visninger
9 svar
0 synes godt om
26. marts 2012

Alexander&Lærke

Jeg vil gerne bage nogle grove pølsehorn.... hvordan gør du? og hvilke pølser bruge i til dem, finders der nogle sunde? Syntes tit de smager meget af fedt og kyllinge pølser bryder vi os ikke om..

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

26. marts 2012

Nemesis

jeg laver en grov dej...en grov tærtedej som jeg bruger til at rulle pølserne i.

sidste gang brugte jeg brunchpølser og det var virkelig godt! Det er mere krydrede end ellers og kødindholdet var på ca 90%.

:-) Sisse som har bagt den nemme udgave af pølsehorn for 2 timer siden.

Anmeld

26. marts 2012

Team Putte

Mette&Alexander skriver:

Jeg vil gerne bage nogle grove pølsehorn.... hvordan gør du? og hvilke pølser bruge i til dem, finders der nogle sunde? Syntes tit de smager meget af fedt og kyllinge pølser bryder vi os ikke om..



Jeg bruger bare min alm. bolledej til pølsehorn

 

Skal dejen være grov erstatter jeg bare noget af den hvide mel med grahamsmel eller fuldkorns hvedemel, omkring 300 gram. Havregryn er oz godt at putte i for grovhed Og så tror jeg generelt ik pølser er så sunde igen så jeg går efter god kvalitet som gøl eller steff houlberg, hotdog, grill eller brunch pølser

Anmeld

26. marts 2012

B&J

den her smager sååååå godt og mætter og børn kan sagtens spise dem det gør vores dreng på 2 og den er så nem at arbejde med og rulle ud og de klister ikke sådan men skal bare ikke putte for meget mel i den

  http://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/visopskrift.php?id=29226

Anmeld

26. marts 2012

Alexander&Lærke

B&J skriver:

den her smager sååååå godt og mætter og børn kan sagtens spise dem det gør vores dreng på 2 og den er så nem at arbejde med og rulle ud og de klister ikke sådan men skal bare ikke putte for meget mel i den

  http://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/visopskrift.php?id=29226



Super tak den ser rigtig god ud, hvorfor har jeg dog ikke tænkt på at søge der, jeg syntes der er mange gode opskrifter derinde....

Anmeld

26. marts 2012

Alexander&Lærke

Nemesis skriver:

jeg laver en grov dej...en grov tærtedej som jeg bruger til at rulle pølserne i.

sidste gang brugte jeg brunchpølser og det var virkelig godt! Det er mere krydrede end ellers og kødindholdet var på ca 90%.

:-) Sisse som har bagt den nemme udgave af pølsehorn for 2 timer siden.



ok ja det kan man jo også, tak for råd.... Uhh får helt lyst til at bage dem nu...

Anmeld

26. marts 2012

bullerbassen

B&J skriver:

den her smager sååååå godt og mætter og børn kan sagtens spise dem det gør vores dreng på 2 og den er så nem at arbejde med og rulle ud og de klister ikke sådan men skal bare ikke putte for meget mel i den

  http://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/visopskrift.php?id=29226



mums de ser lækre ud , de er gemt

Anmeld

26. marts 2012

Peanut

Jeg bruger denne opskrift:

http://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/visopskrift.php?id=19900

Folder også bare enderne helt ind, så pølsen er helt omsvøbet  og pensler med æg.

Kan også lave dem med lidt ost i, i stedet for ketchup, eller bare au neutral. 

Kan også finde på at udskifte 200 g. af melet med noget grovere mel (eks. graham, spelt eller lign.).

De er også gode dagen efter, og kan evt. lige lunes på en brødrister.

 

 

Anmeld

26. marts 2012

B&J

Mette&Alexander skriver:



Super tak den ser rigtig god ud, hvorfor har jeg dog ikke tænkt på at søge der, jeg syntes der er mange gode opskrifter derinde....



det er der nemlig

Anmeld

26. marts 2012

B&J

bullerbassen skriver:



mums de ser lækre ud , de er gemt



og de er super lækre... jeg putter dog ikke kernerne i vandet som der står og de bliver lækre bløde syntes jeg men stadig med lidt bid

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.