Fyldte chokolader med karamel

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

2.008 visninger
5 svar
0 synes godt om
22. marts 2012

Karo

 

Jeg har lige købt nogle gamle chokolade forme og tænker at jeg vil prøve at lave disse :

Cirka 32 fyldte chokolader

Ingredienser
... • 250 g god mørk chokolade
• ½ portion smeltet flødekaramel
• chokoladeform

Fremgangsmåde:

Smelt to tredjedele af den mørke chokolade over vandbad. Hæld smeltet chokolade i alle hullerne i chokoladeformen – de skal fyldes to tredjedele op. Brug en dejskraber til at fordele chokolade op langs hullernes sider. Hæld den resterende chokolade tilbage i gryden. Skrab resterende chokolade på toppen af chokoladeformen af med en flad spatel. Kom chokoladeformen i køleskabet til chokoladen er stivnet.

Lav en halv portion smeltet flødekaramel. Inden det stivner hældes karamellen i hullerne i chokoladeformen. De skal fyldes to tredjedele op. Lad karamellen stivne i køleskabet.

Når karamellen er stivnet skal chokolade “låget” laves. Fyld hullerne den sidste tredjedel op med smeltet chokolade. Brug en flad spatel til at gøre overfladen jævn og til at fjerne overskydende chokolade. Kom chokoladerne i køleskabet igen til de er stivnede. Chokoladerne kan nu trykkes ud af formen og er klar til servering.
Vedhæftede fotos (klik for at se i fuld størrelse)

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

22. marts 2012

MissTas

Karo skriver:

 

Jeg har lige købt nogle gamle chokolade forme og tænker at jeg vil prøve at lave disse :

Cirka 32 fyldte chokolader

Ingredienser
... • 250 g god mørk chokolade
• ½ portion smeltet flødekaramel
• chokoladeform

Fremgangsmåde:

Smelt to tredjedele af den mørke chokolade over vandbad. Hæld smeltet chokolade i alle hullerne i chokoladeformen – de skal fyldes to tredjedele op. Brug en dejskraber til at fordele chokolade op langs hullernes sider. Hæld den resterende chokolade tilbage i gryden. Skrab resterende chokolade på toppen af chokoladeformen af med en flad spatel. Kom chokoladeformen i køleskabet til chokoladen er stivnet.

Lav en halv portion smeltet flødekaramel. Inden det stivner hældes karamellen i hullerne i chokoladeformen. De skal fyldes to tredjedele op. Lad karamellen stivne i køleskabet.

Når karamellen er stivnet skal chokolade “låget” laves. Fyld hullerne den sidste tredjedel op med smeltet chokolade. Brug en flad spatel til at gøre overfladen jævn og til at fjerne overskydende chokolade. Kom chokoladerne i køleskabet igen til de er stivnede. Chokoladerne kan nu trykkes ud af formen og er klar til servering.


MUMS siger jeg bare

Anmeld

22. marts 2012

serinasmor

 

UNFAIR

 

 

bliver jo MEGA lækkersulten

Anmeld

26. marts 2012

Nettemor

Det der karamel er det noget du køber færdig og smelter eller er det hjemmelavet?

Anmeld

26. marts 2012

Team Putte

Karo skriver:

 

Jeg har lige købt nogle gamle chokolade forme og tænker at jeg vil prøve at lave disse :

Cirka 32 fyldte chokolader

Ingredienser
... • 250 g god mørk chokolade
• ½ portion smeltet flødekaramel
• chokoladeform

Fremgangsmåde:

Smelt to tredjedele af den mørke chokolade over vandbad. Hæld smeltet chokolade i alle hullerne i chokoladeformen – de skal fyldes to tredjedele op. Brug en dejskraber til at fordele chokolade op langs hullernes sider. Hæld den resterende chokolade tilbage i gryden. Skrab resterende chokolade på toppen af chokoladeformen af med en flad spatel. Kom chokoladeformen i køleskabet til chokoladen er stivnet.

Lav en halv portion smeltet flødekaramel. Inden det stivner hældes karamellen i hullerne i chokoladeformen. De skal fyldes to tredjedele op. Lad karamellen stivne i køleskabet.

Når karamellen er stivnet skal chokolade “låget” laves. Fyld hullerne den sidste tredjedel op med smeltet chokolade. Brug en flad spatel til at gøre overfladen jævn og til at fjerne overskydende chokolade. Kom chokoladerne i køleskabet igen til de er stivnede. Chokoladerne kan nu trykkes ud af formen og er klar til servering.


Årh snyd!

 

Chokolade OG karamel! Mine 2 store laster forenet i hver syndige lille bid

Anmeld

26. marts 2012

Gaia

Karo skriver:

 

Jeg har lige købt nogle gamle chokolade forme og tænker at jeg vil prøve at lave disse :

Cirka 32 fyldte chokolader

Ingredienser
... • 250 g god mørk chokolade
• ½ portion smeltet flødekaramel
• chokoladeform

Fremgangsmåde:

Smelt to tredjedele af den mørke chokolade over vandbad. Hæld smeltet chokolade i alle hullerne i chokoladeformen – de skal fyldes to tredjedele op. Brug en dejskraber til at fordele chokolade op langs hullernes sider. Hæld den resterende chokolade tilbage i gryden. Skrab resterende chokolade på toppen af chokoladeformen af med en flad spatel. Kom chokoladeformen i køleskabet til chokoladen er stivnet.

Lav en halv portion smeltet flødekaramel. Inden det stivner hældes karamellen i hullerne i chokoladeformen. De skal fyldes to tredjedele op. Lad karamellen stivne i køleskabet.

Når karamellen er stivnet skal chokolade “låget” laves. Fyld hullerne den sidste tredjedel op med smeltet chokolade. Brug en flad spatel til at gøre overfladen jævn og til at fjerne overskydende chokolade. Kom chokoladerne i køleskabet igen til de er stivnede. Chokoladerne kan nu trykkes ud af formen og er klar til servering.


Mums må jeg spise med  

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.