Jeg har ikke selv prøvet denne, men den skulle eftersigende være både ganske sund og velsmagende, og man kan sikkert blende noget banan med i dejen
900 gram hytteost (max 1,5 % Levevis/Cheasy)
6 pasturiserede æggehvider (evt. lidt flere, der er godt med protein i)
Ca. 5 deciliter havre- eller ruggryn (hvis der kommer for lidt i,er de meget svære at "stege", så smelter hytteosten bare udover det hele. Hvis der kommer for meget i, bliver de tørre, prøv dig lidt frem))
3-5 spsk kanel.
En knivspids salt
Evt. lidt ahornsirup, blåbærsirup eller ahornsirup i dejen (eller ovenpå) for at give dem lidt mere smag.
Evt lidt olie i dejen
Det hele blendes med stavblender (så smelter osten ikke på samme måde)
Steges på pande i lidt olie eller i ovn ved ca. 180 grader i ca. 18 min.
Hertil en halv pære/æble noget melon el. lign.
Alternativet til hytteost kan næsten kun være flere æg, så man laver en lidt sød "Omelet".
Anmeld