Fandt denne opskrift på Vores Børn og det lyder rigtig lækkert men der mangler vist noget ..
Der står at man skal bruge boullion og en ds. tomater men kan ikke se i opskriften hvor det skal bruges og er ikke så god til at improvisere ..
Hjælp 
Hakkebøffer med champignon
Ingredienser: 350g hakket oksekød (9-12%)
250 g champignoner
1 rød peberfrugt 2 æg
3-4 spsk. rasp
Salt og peber
25g margarine/olie til stegning
200g grønne bønner (frost)
10g margarine/olie til stegning
1-2 fed knust hvidløg
1 dåse hakket tomater
½ oksebouillontern
1,5 dl. skummetmælk
1 spsk. oregano
1 tsk. paprika
Ca. 1 spsk. maizena
Ca. 700g mellemstore kartofler
Sådan gør du:
Kartofler skrælles og ridses halvt igennem
Kartoflerne lægges i ildfast fad og pensles med lidt olie (brug gerne en oliespray)
Krydr kartoflerne med krydderier (eks. salt, peber og lidt paprika) og bag i ovnen ved 225°C ( 200°C, ved brug af varmluftsovn.) I ca. 3 kvarter.
Hak champignoner og rød peberfrugt meget fint.
Bland med kød, æg og rasp.
Steg bøfferne ca. 4-5 minutter på hver side. (skal vendes meget forsigtigt)
Krydres med salt og peber.
Hvidløg svitses i sauterpande i margarine eller olie
Bønner kommes i og vendes rundt
Simrer under låg til de er møre (vendes et par gange under vejs) Krydres med salt
Anmeld