Hvad er din yndlingstopping til chokoladecupcakes ?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1. marts 2012

Rikke _ Mor til Ida <3

Maja_4000 skriver:



Synes bare at frostings uden frugt eller chokolade smager for meget af smør ? 



Hmmm, ja okay

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

1. marts 2012

Maja_4000

1. marts 2012

Billemyre

Noget citrus-noget til at knække den tunge chokolade..?
Eller banan  

Anmeld

1. marts 2012

Maja_4000

Billemyre skriver:

Noget citrus-noget til at knække den tunge chokolade..?
Eller banan  



Jeg kan ikke lide banan

Hmm .. Citrus kunne måske være godt

Anmeld

2. marts 2012

Maja_4000

Op igen

Anmeld

2. marts 2012

Polkaprik

Maja_4000 skriver:

Op igen



Du skal prøve at lave en PSC (palminsmørcreme) så istedet for en almindelig smørcreme. Den har nemlig ikke den væmmelige smørsmag

Anmeld

2. marts 2012

trunte89

Sidst jeg lavede psc brugte jeg kakao i stedet for mælk.
Det blev rigtig godt, og det kunn ejg godt finde på at brugt på fx chokolademuffins. Det smager ikke kfor meget af chokolade, men lidt derhen ad.

Anmeld

2. marts 2012

MissBee

Maja_4000 skriver:

Op igen



Jeg lavede en alm buttercream frosting forleden til min dobbelt chokolade cupcakes men som et lille twist tilsatte jeg lidtfrom essens og det smagte virkelig uatigt godt sammen 

Anmeld

2. marts 2012

Maja_4000

Polkaprik skriver:



Du skal prøve at lave en PSC (palminsmørcreme) så istedet for en almindelig smørcreme. Den har nemlig ikke den væmmelige smørsmag



Jamen det smager jo bare af sukker

Anmeld

2. marts 2012

Polkaprik

Maja_4000 skriver:



Jamen det smager jo bare af sukker



Neeeej! Man kan jo putte alverdens essenser, olier, frugter og citrusskæl i

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.