Spring til sidste ulæste indlæg Følg denne tråd
Maja_4000 skriver: Synes bare at frostings uden frugt eller chokolade smager for meget af smør ?
Synes bare at frostings uden frugt eller chokolade smager for meget af smør ?
Hmmm, ja okay
Anmeld
Køb et abonnement på Vores Børn
Magasinet til dig med børn på 0-12 år
Priser fra 149 kr.
Op
Noget citrus-noget til at knække den tunge chokolade..?Eller banan
Billemyre skriver: Noget citrus-noget til at knække den tunge chokolade..?Eller banan
Jeg kan ikke lide banan
Hmm .. Citrus kunne måske være godt
Op igen
Maja_4000 skriver: Op igen
Du skal prøve at lave en PSC (palminsmørcreme) så istedet for en almindelig smørcreme. Den har nemlig ikke den væmmelige smørsmag
Jeg lavede en alm buttercream frosting forleden til min dobbelt chokolade cupcakes men som et lille twist tilsatte jeg lidtfrom essens og det smagte virkelig uatigt godt sammen
Polkaprik skriver: Du skal prøve at lave en PSC (palminsmørcreme) så istedet for en almindelig smørcreme. Den har nemlig ikke den væmmelige smørsmag
Jamen det smager jo bare af sukker
Maja_4000 skriver: Jamen det smager jo bare af sukker
Neeeej! Man kan jo putte alverdens essenser, olier, frugter og citrusskæl i
[ Spring til toppen ]
Story House Egmont A/S Strødamvej 46 2100 København Ø TLF: 70 25 75 10 CVR: 83131128