Opskrift på blinis

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

895 visninger
9 svar
0 synes godt om
29. februar 2012

Pige2009

Hej alle.

Hvem har en god opskrift på blinis, de vil dele?

Kh. Linda

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

29. februar 2012

Pige2009

Venter i spænding!

Anmeld

29. februar 2012

Mor til Majbørn

Baagøe skriver:

Venter i spænding!



Ja da - man gaar ned i fotex og kober dem faerdigt

Anmeld

29. februar 2012

Pige2009

Frøken Førstegangsmor :D skriver:



Ja da - man gaar ned i fotex og kober dem faerdigt



Nooo... Jeg bager dem selv! Men opskrift anyone

Anmeld

29. februar 2012

Munder

Baagøe skriver:



Nooo... Jeg bager dem selv! Men opskrift anyone



Jeg har bagt disse nogle gange, de er gode

http://www.dr.dk/DR1/SpisemedPrice/Opskrifterne/Russiske_blinis_m_laks_el_kaviar.htm

Anmeld

29. februar 2012

Pige2009

Munder skriver:



Jeg har bagt disse nogle gange, de er gode

http://www.dr.dk/DR1/SpisemedPrice/Opskrifterne/Russiske_blinis_m_laks_el_kaviar.htm



Mums!  1000 tak. Dem vil jeg klart prøve

Anmeld

29. februar 2012

MissBee



Hej alle.

Hvem har en god opskrift på blinis, de vil dele?

Kh. Linda



blinis til 4 pers.

25g gær

1½dl lunkent vand

1½dl lunkent mælk

100g boghvedemel

100g hvedemel

1 tsk salt

1 tsk sukker

2 æggeblommer

dette skal blandes sammen og hæve 1 time

2 æggehvider

50g smeltet smør

pisket stive og vendes forsigtigt i massen

 

bag på pande ved jævn mellemvarme i ønsket str.

 

Jeg servere altid med creme fraice, rødløg, stenbidderrogn og frisk purløg - husk massere af salt på som topping evt. lidt citron saft

Nam nam!

Anmeld

11. marts 2012

Pige2009

MissBee skriver:



blinis til 4 pers.

25g gær

1½dl lunkent vand

1½dl lunkent mælk

100g boghvedemel

100g hvedemel

1 tsk salt

1 tsk sukker

2 æggeblommer

dette skal blandes sammen og hæve 1 time

2 æggehvider

50g smeltet smør

pisket stive og vendes forsigtigt i massen

 

bag på pande ved jævn mellemvarme i ønsket str.

 

Jeg servere altid med creme fraice, rødløg, stenbidderrogn og frisk purløg - husk massere af salt på som topping evt. lidt citron saft

Nam nam!



Opskrift hermed gemt!  Takker

Anmeld

13. marts 2012

MissBee

Baagøe skriver:



Opskrift hermed gemt!  Takker



Selv tak

Anmeld

13. marts 2012

Pige2009

MissBee skriver:



Selv tak



----

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.