Tilbehør til steg

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

3.656 visninger
6 svar
0 synes godt om
28. februar 2012

Hailiesmom11

Vi skal ha gæster på lørdag og har en rigtig god oksesteg vi skal have op af fryseren..

Men hva faen skal vi servere til regnede med nogle kartofler og noget sovs og noget et eller andet til?

Men skal det være kartofler i ovn, bagte kartofler eller?

og hvilken god salat kan i anbefale må god være noget lidt lukseriøst

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

28. februar 2012

morethanperfect

Hailiesmom11 skriver:

Vi skal ha gæster på lørdag og har en rigtig god oksesteg vi skal have op af fryseren..

Men hva faen skal vi servere til regnede med nogle kartofler og noget sovs og noget et eller andet til?

Men skal det være kartofler i ovn, bagte kartofler eller?

og hvilken god salat kan i anbefale må god være noget lidt lukseriøst



Altså herhjemme blir der altid spist flødekartofler og brun sovs til Oksesteg Og så salat til ..
Men det normale er vel at spise kogte kartofler og brun sovs ?? 

Anmeld

28. februar 2012

AndreasMor84

Flødekartofler og salat eller

Kartofler og rodfrugter i ovnen med en god sovs - evt. hjemmelavet bearnaise

Anmeld

28. februar 2012

Hailiesmom11

morethanperfect skriver:



Altså herhjemme blir der altid spist flødekartofler og brun sovs til Oksesteg Og så salat til ..
Men det normale er vel at spise kogte kartofler og brun sovs ?? 



Til sådan en rigtig god cuvette steg?

Tror aldrig jeg har fået kogte kartofler og brun sovs til

Jeg tænkte på at servere tzaziki (staves), bagte kartofler, en grøn salat med en masse lækkert og så en rødvinssauce?

Anmeld

28. februar 2012

Fenja09

Jeg ville lave bagte kartofler, salat eller rodfrugter i ovn og så en god rødvinssauce - plejer at lave den selv, men ellers er den fra Emma´s rigtig god. Vi laver også nogle gange bearnaisesauce til.

/Fenja

Anmeld

28. februar 2012

morethanperfect

Hailiesmom11 skriver:



Til sådan en rigtig god cuvette steg?

Tror aldrig jeg har fået kogte kartofler og brun sovs til

Jeg tænkte på at servere tzaziki (staves), bagte kartofler, en grøn salat med en masse lækkert og så en rødvinssauce?



Arr .. Læste det som Gl. dags oksesteg

Til cuvette spiser vi også engang i mellem brun sovs og kartofler .
Men ja , rodfrugter kan man da godt .. Det lyder da meget lækkert  

Anmeld

28. februar 2012

Hailiesmom11

Fenja09 skriver:

Jeg ville lave bagte kartofler, salat eller rodfrugter i ovn og så en god rødvinssauce - plejer at lave den selv, men ellers er den fra Emma´s rigtig god. Vi laver også nogle gange bearnaisesauce til.

/Fenja



Ja det var nemlig også sådan noget jeg tænkte  Tak

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.