opskrift pålækre muffins :)

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.142 visninger
10 svar
0 synes godt om
28. februar 2012

mdbl

Hejj  

Er der nogle der har en lækker opskrift på muffins?  

Rigtig god dag til alle! 

Knus Maria

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

28. februar 2012

hende-nanna

mariadyveke skriver:

Hejj  

Er der nogle der har en lækker opskrift på muffins?  

Rigtig god dag til alle! 

Knus Maria



Er det en bestemt slags muffins, eller hvad? For jeg har en, på nogle kokosmuffins, som jeg selv synes er rigtig gode! :-)

Anmeld

28. februar 2012

mariesmavse92


Daim muffins:
(12 stk.)

50 g. smør
1 æg
3 dl. mel
1 dl. mælk
1 dl. sukker
2 tsk. bagepulver
2 tsk. vanillesukker

Lidt valnødder

125 g. Daim (marabouchokolade med daim er bedre end daimpladerne, og brug gerne 150 g i stedet :p)


Smøret smeltes og sættes til afkøling. Derefter røres sukkeret og smøret godt sammen. Rør ægget i. Daimpladerne og valnødderne hakkes groft og blandes med melet. Bagepulveret og vanillesukkeret sigtes og vendes i æggemassen. Herefter tilsættes mælken og melblandingen.
Fordel dejen i 12 muffinsforme og bag midt i ovnen i 15-20 min ved 175 grader.

De er ret gode, elsker selv at lave dem, og så tager det ingen tid mmh.

Anmeld

28. februar 2012

mdbl

nannafrederiksen skriver:



Er det en bestemt slags muffins, eller hvad? For jeg har en, på nogle kokosmuffins, som jeg selv synes er rigtig gode! :-)



må jeg få den?

Anmeld

28. februar 2012

mdbl

mariesmavse92 skriver:


Daim muffins:
(12 stk.)

50 g. smør
1 æg
3 dl. mel
1 dl. mælk
1 dl. sukker
2 tsk. bagepulver
2 tsk. vanillesukker

Lidt valnødder

125 g. Daim (marabouchokolade med daim er bedre end daimpladerne, og brug gerne 150 g i stedet :p)


Smøret smeltes og sættes til afkøling. Derefter røres sukkeret og smøret godt sammen. Rør ægget i. Daimpladerne og valnødderne hakkes groft og blandes med melet. Bagepulveret og vanillesukkeret sigtes og vendes i æggemassen. Herefter tilsættes mælken og melblandingen.
Fordel dejen i 12 muffinsforme og bag midt i ovnen i 15-20 min ved 175 grader.

De er ret gode, elsker selv at lave dem, og så tager det ingen tid mmh.



Okay Tak 

Anmeld

28. februar 2012

hende-nanna

mariadyveke skriver:



må jeg få den?



Det må du i hvert fald 

Ingredienser:

2 æg
175 g sukker (godt 2 dl)
2 tsk. vanillesukker
150 g vaniliesukker
4 spsk. mel (35 g)
150 g kokosmel (4 1/ 3 dl)

Arbejdstid: 25 min.
Bagetid: 10-15 min.
Mængde: 18-20 stk.

1) Pisk æggene skummende. Tilsæt sukker og vanillesukker og pisk yderligere nogle minutter.

2) Smelt fedstoffet og rør det i æg-sukkermassen skiftevis med mel og kokosmel.

3) Fyld dejen i smurte linseforme eller papirforme. De må højest være 3/ 4  fyldte. Bag kagerne ved god varme, 200 ˚ i 10-15 minutter.

4) Vend muffins’ene ud, hvis de bages i linseforme. Lad dem blive i eventuelle papirforme. Stil dem til afkøling på bagerist.

Tips:

1) Sigt flormelis over, når de er let afkølede, og server dem, gerne lune.
2) Hak nødder og chokolade og tilsæt til sidst.

FRYSEEGNEDE!

Anmeld

28. februar 2012

morbibi

nannafrederiksen skriver:



Det må du i hvert fald 

Ingredienser:

2 æg
175 g sukker (godt 2 dl)
2 tsk. vanillesukker
150 g vaniliesukker
4 spsk. mel (35 g)
150 g kokosmel (4 1/ 3 dl)

Arbejdstid: 25 min.
Bagetid: 10-15 min.
Mængde: 18-20 stk.

1) Pisk æggene skummende. Tilsæt sukker og vanillesukker og pisk yderligere nogle minutter.

2) Smelt fedstoffet og rør det i æg-sukkermassen skiftevis med mel og kokosmel.

3) Fyld dejen i smurte linseforme eller papirforme. De må højest være 3/ 4  fyldte. Bag kagerne ved god varme, 200 ˚ i 10-15 minutter.

4) Vend muffins’ene ud, hvis de bages i linseforme. Lad dem blive i eventuelle papirforme. Stil dem til afkøling på bagerist.

Tips:

1) Sigt flormelis over, når de er let afkølede, og server dem, gerne lune.
2) Hak nødder og chokolade og tilsæt til sidst.

FRYSEEGNEDE!



Hvilket fedtstof Kan ikke lige se, det er skrevet

Anmeld

28. februar 2012

hende-nanna

morbibi skriver:



Hvilket fedtstof Kan ikke lige se, det er skrevet



Forståeligt - jeg er kommet til at skrive vanillesukker i stedet  

Det er selvfølgelig 150 g. margarine 

Anmeld

28. februar 2012

morbibi





Forståeligt - jeg er kommet til at skrive vanillesukker i stedet  

Det er selvfølgelig 150 g. margarine 



Takker, så skal den afprøves

Hvilken margarine bruger du?

Anmeld

29. februar 2012

hende-nanna

morbibi skriver:



Takker, så skal den afprøves

Hvilken margarine bruger du?



Jeg plejer at bruge flydende becel 

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.