mariadyveke skriver:
må jeg få den? 
Det må du i hvert fald 
Ingredienser:
2 æg
175 g sukker (godt 2 dl)
2 tsk. vanillesukker
150 g vaniliesukker
4 spsk. mel (35 g)
150 g kokosmel (4 1/ 3 dl)
Arbejdstid: 25 min.
Bagetid: 10-15 min.
Mængde: 18-20 stk.
1) Pisk æggene skummende. Tilsæt sukker og vanillesukker og pisk yderligere nogle minutter.
2) Smelt fedstoffet og rør det i æg-sukkermassen skiftevis med mel og kokosmel.
3) Fyld dejen i smurte linseforme eller papirforme. De må højest være 3/ 4 fyldte. Bag kagerne ved god varme, 200 ˚ i 10-15 minutter.
4) Vend muffins’ene ud, hvis de bages i linseforme. Lad dem blive i eventuelle papirforme. Stil dem til afkøling på bagerist.
Tips:
1) Sigt flormelis over, når de er let afkølede, og server dem, gerne lune.
2) Hak nødder og chokolade og tilsæt til sidst.
FRYSEEGNEDE!
Anmeld