Flower4 skriver:
Det ser rigtig godt ud 
Kan du lægge opskrifterne herind? 
Snegle med pesto og tapenade
30 stk
500 g mel
150 g smør/magarine (blødt)
75 g gær
2½ dl mælk
1 spsk sukker
1 tsk salt
fyld:
rød pesto
grøn pesto
tapenade
(jeg brugte kun rød pesto)
1. opløs gøren i det lune mælk, tilsæt de øvrige indgredienser og melet lidt efter lidt. Ælt dejen glat og ensartet
2. del dejen i 3 boller, rul dem ud til 3 firkanter, og smør med forskelligt fyld (jeg lavede en stor) rul sammen til en roulade. Skær dem til snegle og lig på bageplader med bagepapir. Hæv i 30 min, med klæde over.
3. fordel evt. skinke og ost. Ellers pensles de med sammenpisket æg, som de er. Bages i forvarmet ovn ved 220 grader (varmluft 200 grader) i ca 8-10 min
Skinke brød
ca,14 stk
225 g mel
35 g gær
1 tsk salt
1 tsk bagepulver
75 g blødt smør/margarine
1½ dl danskvand
75 g skinke
2 spsk purløg
der kan også tilsættes stegt bacon og timian. Eller bages som boller med ost, tomatskiver og oregano. Eller laves som kringler tilsat ost.
1. opløs gæren i danskvand, tilsæt salt, bagepulver tilsæt fyld (skinke og purløg) , hvedemel og det bløde smør/margarine
2. ælt dejen ensartet og smidig. Dejen skal være blød og "klistret".
3. rul en pølse og skær den i ens stykker som laves til boller der trykkes flade
4. ligges på en bageplade og hæver 30 min
5. pensles med sammenpisket æg eller fløde og bages i ca 10 min i midten af ovnen. ved 220 grader forvarmet ovn (210 grader ved varmluft.
Anmeld