nogen ideer??

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

24. marts 2009

fam.4xc

starsofheaven skriver:

tirsdag - lasange
onsdag - kylling på spyd med ris
torsdag - min hjemmelavet pasta ret med gønsager og skinke tern med fløde i ovnen:9 mums!
Fredag ?


bé om opskrift på pasta ret :-)

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

24. marts 2009

malou

LauraLW skriver:

Måske lidt mærkeligt, men i aften laver min kæreste risengrød :-)


vi skal også have risengrød idag.... MUMS... ind under dynen

Knus malou

Anmeld

24. marts 2009

LauraLW

malou skriver:



vi skal også have risengrød idag.... MUMS... ind under dynen

Knus malou


ELSKER det :-) Men kan ikke altid overtale ham til at lave det... og her hos os er det altså kun HAM der må lave det (iføge ham selv) hehe.

Anmeld

14. april 2009

Mathilde

fam.4xc skriver:



lige et par spørgsmål :-)

Må man be om opskrifter på paprikaoande og pastafad med kalkun samt grønsags gratin??

Og hvad er spaggetti i festdragt?? :-)



Hov jeg havde slet ikke set dine spørgsmål

Spaghetti i festdragt er pasta og kødsovs i fad hvor der er hældt en blanding af æg og mælk over. Lyder mystisk men smager godt.

Paprikapande: Tilbehør: ris
½kg skært skinkesmåkød
2 store løg
½kg friske champignon
1 spsk paprika
Grøn peberfrugt
Cremefine 7%
Lidt vand samt salt og peber

Løg pilles og hakkes, peberfrugt renses og skæres i strimler.
Kød og løg svitses på panden og paprika vendes i. Peberfrugter tilsættes samt salt og peber og lidt vand. Simrer under låg i ½times tid. Champignoner tilsættes og retten simrer ca. 10 min. hvorefter cremefine tilsættes.
(jeg tilsætter ikke grøn peber så tidligt, da jeg gerne vil have der er lidt bid i og så er det også godt med broccoli)

Grønsagsgratin: 2pers
200g kartofler
200g gulerødder
200g broccoli
Evt. 1pk. skinkestrimler
2 æg
2½ dl. skummetmælk
salt og peber

Kartofler og gulerødder rives i et ildfast fad og broccolibuketter (samt skinkestrimler) blandes i, æg og mælk, salt og peber piskes og hældes over. Retten bages i ovn ved 175 grader i ca. 45 min.

Jeg kan ikke lige huske hvad det var for et pastafad med kalkun...

Anmeld

14. april 2009

Miamaja

14. april 2009

W&M <3

Mathilde skriver:



Hov jeg havde slet ikke set dine spørgsmål

Spaghetti i festdragt er pasta og kødsovs i fad hvor der er hældt en blanding af æg og mælk over. Lyder mystisk men smager godt.

Paprikapande: Tilbehør: ris
½kg skært skinkesmåkød
2 store løg
½kg friske champignon
1 spsk paprika
Grøn peberfrugt
Cremefine 7%
Lidt vand samt salt og peber

Løg pilles og hakkes, peberfrugt renses og skæres i strimler.
Kød og løg svitses på panden og paprika vendes i. Peberfrugter tilsættes samt salt og peber og lidt vand. Simrer under låg i ½times tid. Champignoner tilsættes og retten simrer ca. 10 min. hvorefter cremefine tilsættes.
(jeg tilsætter ikke grøn peber så tidligt, da jeg gerne vil have der er lidt bid i og så er det også godt med broccoli)

Grønsagsgratin: 2pers
200g kartofler
200g gulerødder
200g broccoli
Evt. 1pk. skinkestrimler
2 æg
2½ dl. skummetmælk
salt og peber

Kartofler og gulerødder rives i et ildfast fad og broccolibuketter (samt skinkestrimler) blandes i, æg og mælk, salt og peber piskes og hældes over. Retten bages i ovn ved 175 grader i ca. 45 min.

Jeg kan ikke lige huske hvad det var for et pastafad med kalkun...


den spaghetti i festdragt pisker man så bare mælk og æg og hælder over ? eller hvordan ?

Anmeld

14. april 2009

fam.4xc

Mathilde skriver:



Hov jeg havde slet ikke set dine spørgsmål

Spaghetti i festdragt er pasta og kødsovs i fad hvor der er hældt en blanding af æg og mælk over. Lyder mystisk men smager godt.

Paprikapande: Tilbehør: ris
½kg skært skinkesmåkød
2 store løg
½kg friske champignon
1 spsk paprika
Grøn peberfrugt
Cremefine 7%
Lidt vand samt salt og peber

Løg pilles og hakkes, peberfrugt renses og skæres i strimler.
Kød og løg svitses på panden og paprika vendes i. Peberfrugter tilsættes samt salt og peber og lidt vand. Simrer under låg i ½times tid. Champignoner tilsættes og retten simrer ca. 10 min. hvorefter cremefine tilsættes.
(jeg tilsætter ikke grøn peber så tidligt, da jeg gerne vil have der er lidt bid i og så er det også godt med broccoli)

Grønsagsgratin: 2pers
200g kartofler
200g gulerødder
200g broccoli
Evt. 1pk. skinkestrimler
2 æg
2½ dl. skummetmælk
salt og peber

Kartofler og gulerødder rives i et ildfast fad og broccolibuketter (samt skinkestrimler) blandes i, æg og mælk, salt og peber piskes og hældes over. Retten bages i ovn ved 175 grader i ca. 45 min.

Jeg kan ikke lige huske hvad det var for et pastafad med kalkun...


Tak ;-)

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.