livhemdrup skriver:
undskyld men bruger lige dit råd her. Men har nu prøvet gentagne gange med daim, toblerone og senest skildpadde fulgt opskrift i kage hæftet men hvorfor er det lige som den skiller??? Blir noget mærkelig grumset noget? Fløde koger på intet tidspunkt det står i køleskab til det er HELT koldt og alligevel er det ligesom det skilles ad. Der løber chokolade ud af fløden når det piskes hvis du forstår... Håber du kan fortælle hvad jeg gør forkert..
Jeg forstår godt, hvad du mener... Ud af alle de gange jeg har lavet det (og det er MANGE) så er det sket for mig to gange, og jeg har endnu ikke fundet ud af hvorfor, det blev grynet og grumset
Men jeg hælder fløden i en lille gryde og brækker chokoladen i stykker og putter den ned i fløden. Så står det ellers bare og smelter, og jeg rører ind i mellem i det. Når det er helt smeltet, hælder jeg det over i en skål med låg og så i køleskabet med det.
Det lykkedes som regel
Anmeld