Smelter man bare chokoladen i fløden ? Og skal det piskes ? 
TS : undskyld at jeg lige blander mig :b
Altså, jeg har set Mette
erberg hun varmer fløden op til lige omkring kogepunktet, og så hælder en god sjat over chokoladen, rører rundt, og hælder mere fløde ved, ind til alt er smeltet, og skinner flot.....
Jeg tror ikke, af en eller anden grund, at det ville virke her hjemme...
Så jeg har enten gjort det at jeg smelter det hele sammen, i microovnen af MANGE KORTE omgange (30 sekunder ca.), og ellers så bare over et vandbad, begge dele sammen.
Det må bare under ingen omstændigheder brænde på.
olade tager straks smag af at være brændt på, hvis det skulle ske, og brændt chokolade er bare uspiseligt....
Altså varm begge dele sammen, samtidig, "langsomt/forsigtigt"
Så stiller du det på køl til konsistensen er passende, det er nok ca. et halvt døgns tid. Og så er det lige klar til brug....
Hvis det er for stift til at smøre op med når du tager det fra køleskabet, kan du bare give det 10 sekunder i microovnen, så bliver det dejlig blødt, uden at det er varmt 
og det skal IKKE piskes 
Forresten, chokoladen skal hakkes så smelter det hurtigere 
http://www.youtube.com/watch?v=qFtm8q4m4Bk