Hej 
Jeg vil gerne bage de her boller til mødregruppen på tirsdag, men kan jeg erstatte fuldkornshvedemel med grahamsmel, og durumhvedemel med sigtemel?
Grove og saftige boller
(16 stk.)
10 g gær
3½ dl lunkent vand
1 dl A38 0,1 % eller kærnemælk
100 g revne gulerødder
1 spsk. olie
1½ tsk. salt
300 g fuldkornshvedemel
100 g durumhvedemel
ca. 200 g hvedemel
1. Rør gæren ud i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser, og rør dejen godt sammen, den er ret fugtig og klistret. Læg plastfilm over, og stil dejen til
hævning i køleskabet natten over, ca. 10-12 timer.
2. Tag dejen ud, og lad den stå 30 min. Tag den op med 2 spiseskeer, og læg den i klatter på bagepapir. Stil straks bollerne i en 225 gr. varm ovn, og bag dem ca. 20-24 min.
Mvh Birthe
Anmeld