Idag har vi hvert fald fået købt duge, bordkort og bånd til dåbskjolen... 
Nu mangler vi så bare maden... Søger 2 opskrifter...
En opskrift på pølsehorn som kan tåle at blive fryset ned og ikke bliver tørre efter optøning når de skal bruges...
En opskrift på muffins som kan fryses ned og ikke bliver tørre efter optøning når de skal bruges..
Vi bliver 40 mennesker til dåben (+ 3 stk i køkkenet)
Af drikkelse har vi valgt at det bliver sodavand, øl og alm. vand... Vin har vi bare ikke råd til, selvom mange forventer det... Tror I en kasse øl er nok? Jeg tror ikke på den ene kasse bliver drukket...
Mht. vin, har vi 6 flasker rødvin som vi fik i julen + 2 flasker hvidvin som vi også fik i julen - Kan vi være bekendt at nøjes med at tage dem med til dåben, så dem der har lyst til rød el. hvidvin kan få et enkelt glas? Vi drikker det ikke herhjemme... Måske købe en karton med 3 liter hvidvin og så er det det??
30 kg kartofler til 40 mennesker + dem i køkkenet - Er det mon nok eller ?
Sovsen som skal laves til menuen - det er bare en almindelig brun sovs, er det bedst at lave det dagen før eller på selve dagen??
Dagen før skræller jeg kartofler, laver kødet, dækker op så det er ordnet... Men det er bare lige den sovs der...
Håber der sidder nogle derude som kan svare på mine spørgsmål?? 
Anmeld