Første gang i mit lavede jeg rødbedesuppe.. Det smagte fantastisk...
Opskriften er til 3 personer...
250g rødbede
250g gulerod
100g kartoffel
150g pastinak
2 fede hvidløg
50g æble
1 tsk olie
1½ L vand
Efter eget ønske kan man tilsætte 2 laurbærblade ...
1 spsk kvark eller creme fraiche eller hvad man nu har lyst til at komme oven på...
Jeg bagte en omgang grove flutes til... 
Fremgangsmåde:
Gulerødder, kartofler, hvidløg, rødbeder og pastinak skæres i små tern. Tag lidt af rodfrugterne fra til fyld. Resten af grønsagerne svitses af i olien og der kommes vand på. Når suppen har kogt en god 1/2 time, blendes den med en stavblender. De resterende rodfrugter kommes i og koger med, suppen smages til med salt og peber. Server suppen i en dyb tallerken med en skefuld kvark i midten og drysses med purløg.
Her er resultatet... 
Vedhæftede fotos (klik for at se i fuld størrelse)
Anmeld