Thalita skriver:
Bare iorden 
Jeg skulle bruge kagen lørdag.
Torsdag: Jeg bagte lagkage bunde og gjorde klar til chokoladecremen, der skulle stå i kølekskabet mindst 8 timer.
Lavede den gule fontant selv og kom i køleskabet. Den sorte er købt færdigt.
Fredag: Om formiddagen gjorde jeg jordmoussen klar og den stod i køleskkabet i 4 timer.
Senere tog jeg chokoladencremen ud og piskede den op til den var godt stiv og smurte den på den nederste bund, og lagde en bund på, piskede derefter jordbærmoussen op og kom den på og til sidst den sidste bund og stillede den i køleskabet en times tid.
Jeg piskede en palmin smørcreme sammen til at smøre kagen op med, og sørgede for at der var så lidt ujævnhedder som muligt, derefter rulllede jeg den sorte fondant ud og lagde den forsigtigt over kagen, og prøvede at gøre den så glat som muligt. Jeg rullede den gule fondant ud og trykkede blomster ud med mine udstikkere og derefter det samme med det sorte der blev til overs. Den stod i vores bryggers natten over, da den skal stå køligt, men ikke i køleskabet, for så "sveder" fondanten.
Var det til at forstå?
Anmeld